2_prens_annesi3363 kizlar bi bakarmsnz simdi yaptm adetime 6 gün var emin olamadım ben ilk beş dakikada çektim
Deletedmom_13 2_prens_annesi3363 Erken teste o kadar para vermeyin, asıl yanlış onlar çıkıyor bazen. 2 Gün daha bekleyin var sanırım, 2 güne kasette net çıkar 💙
muziceanne_ 2_prens_annesi3363 erkn de muhakkak çıkar bende normal teste yaptığıma silik ti ama erken testte gayet netti
Sabinaa12 2_prens_annesi3363 evet var daha çok yeni adetin 1 hafta gecikince git doktora keseyi gör çabuk gitmeyi kimseye önermiyorum çünki çok stress oluyo hiçbişey göremeyince
Senemcan 2_prens_annesi3363 evet varr hayırlı olsun canım ama kaset testler güvensiz oluyor adet geçmeden yapınca istersen erken gebelik testini yap bi
2_prens_annesi3363 Evde erken gebelik testi var yapsammi 2 gün önce var verdim 0.100 çıktı negatif yani 2 günde yükselmiş olabilirmi
dezgi 2_prens_annesi3363 yani yükselse bile tahminimce 3 4 olmuştur erken gebelikte daha belirgin çizgi çıkar onda da çıkarsa kan verin bence
Meryemtolga 2_prens_annesi3363 benimde boyleydi. 4 gun once yaptigim test negatif cikti 4 gun sonrasi boyle silikti erken gebelik yaptim net cikti gittim kan verdim 36 cikti beta. Su anda 24+4 haftadayiz. Evde varsa bi dene erken gebelik testini.
2_prens_annesi3363 Hepinize çok teşekkür ederim erken gebelik testi yapıcam birazdan onuda atarim rabbim isteyen herkese versin inşallah 🥰🥰🥰
AysegulAloluAcikgoz Ilk fotografda banada var gibi geldi bir kac gun daha bekleyebilirseniz tekrarlayin koyulasacaktir eger varsa rabbim gonlunuze gore versin insallah
2_prens_annesi3363 muziceanne_ idrara fazla sıkışık değildim erken testi yaptm varmi yokmu emin olamadım bi bakarmsnzhttps://mutluresim.com/images/2022/03/13/bxbL.jpg
Zisanince 2_prens_annesi3363 var canım gözün Aydın ben adetimden 5 gin geçti de yaptım aynı böyle kimseyi inandıramıyorum sonuç olarak şuan 15. Haftadayım
Emirin_Annesi02 2_prens_annesi3363 iki testinizde de hayalet çizgi var. Büyük ihtimalle gebeliğin çok başları. O yüzden Şu an kan testi yaptırırsanız çıkmayabilir. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız 1 hafta daha bekleyin kan testi için.