Meltemf 37+3. Günüm bugün , dün çatı muayenesi oldum bugün nişanım geldiii ama sancım vs henüz yok çok heyecanlıyım ve napcammı bilmiyorum doktorum gelmene gerek yok dedi siz ne tavsiye edersiniz
Son_Almila Meltemf Çatıyı erken mi yaptı dr. Ben de cuma 38+2 olacağım çatı o zaman olacak sancım nişanım yok içimden bi ses 40 a doğru doğurcm diyor
Son_Almila Meltemf sancın açılman yoksa öneride boşver akışına bırak yürüyüş yeterli zaten onu günlük yapıyoruz sonuçta niye acele edelim çıksın diye anne karnında 1 gün 2 gün bile fazla kalması bebek için çok iyi ayrıca daha haftanız biraz erken doğurmak içinde çok can atmayın zamana bırakın
Zisanince Meltemf daha erken beni. Doğum zamanı nişanım gelmişti kimisinin 1-2 hafta önceden gelirmiş suyunun gelmesini ve sancılarını bekle
Abc6- Suyun ve sıklaşan sancın gecmeyen ama grldıgınde gıt hem suni sancı yemezsin bol bol yuruyus vr sıcak su banyosu zeytin yağı ile masaj
Meltemf Reisezg yok ya nişanmış ama s Tugceelanaz amiin inşallah evet doktorum da aynı şeyleri söyledi :)
Sblbngl Meltemf bu nişan nedir ben ilk bebeğimde böyle bişeye denk gelmedim şimdi 35+3 haftalıgım ne renk oluyor acaba
Meltemf Sblbngl herkeste farklı farklı olabiliyormuş benim ki sümüksü yapıda hafif pembemsi kahverengimsi gibi geldi
Sblbngl Meltemf anladım şimdi 3 gün önce benim günlük pedim biranda sümüksü beyaz akıntı gibi geldi ped biranda doldu nişanmı acaba bu
Meltemf Reisezg nişanmış ya ama OsmanEge_12 oy allah bağışlasın evet doktorum da nişanın gelmesi önemli değil bugün de doğum başlayabilir 3 hafta da sürebilir hiç belli olmaz dedi 🤗
Reisezg Meltemf dün çatı muayanesi olduysan kanama olması gayet normal nişan değil o 2 gün gelir o akıntı ya da o gün yada ertesi gün🤗