SimayLina Kızlar 2 saat önce nişanım geldi birazdan hastaneye gidicez dua edin geliyor galiba bugün 🙂 gelmiyor gelmiyor dedim 40+4 gün bugün
NilayKorkmazIlhan SimayLina Rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin bi avazda kurtarsın inşAllah🙏🏻🙏🏻👶🏻
Senayuzuntass Allah yardımcın olsun canım bir şey merak ettim nisanin gelirken sancin olmadimi buraya yazı yazdığına göre rahatsın sanirim😊
SimayLina Kızlar gece boyu hep tuvalete gittim karnım ağrıyordu sabah bi uyandım çamaşırıma kan gelmiş akıntılı 🙂 şuan sadece adet sancısı gibi hafif hafif
Senayuzuntass Yasemin1 doktor bir şey soylemedi mu normalde nisan doğumda gelmez mi bn mi yanlış biliyorum
Senayuzuntass Yasemin1 yanlış anlamayin 34 haftalık oldum doğum yaklastikca merak sarıyor insanı o yüzden soruyorun😊
EbrarBulut Senayuzuntass nişan geldikten bir hafta sonra doğum olabilirmiş . Benim bir arkadasımında öyle olmustu bildiğim kadarıyla doğumun baslaması için suyun gelmesi daha mühim
Yasemin1 Senayuzuntass nişan suyun gelmesi kadar önemli degil diye biliyorum ben 😊 doktoruma bile habrr vermedim yarın kontrolde söylicem agrım olunca gitmeyi düşündügüm için bekliyorum suni sancı istemiyorum
SimayLina Benden hala kan geliyor kızlar normalde gitmicektim sancım gelince gidicektim doktora ama şimdi hazırlandık gidiyorız doktora ve sancım hafif hafif geliyor