Gzmmmmmm11 Kızlar lütfen yardım bebeğim 3 günlük memede uyuyor memeyi bıraktırıyorum bas bas ağlıyor çevrendekiler bu çocuk aç diyor ama mememi sıkıyorum süt geliyor durmadan emmek istiyor elini yalıyor yalanıyor napıcam bilmiyorum emzik mi istiyor aç mı anlamıyorum
Elfs Gzmmmmmm11 doğum yapmadım henüz ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla doğduklarında ilk 3 ay 4. Trimester olarak geçiyormuş bebek doğduğunu farketmiyor ve hep anne karnındaki gibi anne sıcaklığı istiyormuş o yüzden idrar çıkışını takip edip normalse doyduğundan emin olup sadece size ihtiyacını bilip ilk 3 ay sabretmek lazım.
AysunUgur Gzmmmmmm11 daha yeni doğmuş, seni istiyor tabiki canım, normal bi süreç diye okumuştum, 40 çıkana kadar bu şekilde idare edin, dayanın diyor uzmanlar, zaten büyüdükçe bebek rutinini oluşturur
seri4270 Gzmmmmmm11 şu anda sizin varlığınızı hissetmek istiyor benim oğlumda aynıydı herkes doymuyor doymuyor diyordu ama sütüm çok güzeldi ve hemen kilo aldırdı herkes bakmayın eminim doyuyordur sadece annesini istiyor zamanla geçiyor
Gzmmmmmm11 AysunUgur hiç sorun değil sadece aç mı diye düşünüyorum tok olduğunu bileyim 24 saat emsin aç diye düşünüp kendimi üzüyorum sütüm yetmiyor diye
Gzmmmmmm11 hemsiree suan 3. Günü bugun hastaneden geldik 3700 doğmuştu 3350 düşmüş doktor normal demişti
Deletedmom_10 Gzmmmmmm11 Mama Vermeyin sütünüzü sagıp ne kadar çıktığını görün , ardından kaşıkla veya biberonla sizi emdikten sonra takviye yapın. Sakin olun o memede ağladığında stres olmayın hisseder , sakinleşmez . Onu doyurmaya odaklanın sussun diye kasmayın kendınızi mümkünse tek kalın . Muhtemelen yanınızdakiler sizi geriyor sizde ister istemez bebege yansıtıyorsunuz
Deletedmom_10 Gzmmmmmm11 Kilo kaybı normal 35 40 cc 3 st de emiyor , kaka yapıyorsa zaten sıkıntı yok . Su sıra kilo alma zamanı degıl kılo takıbı yapılır ama ama aşırı beslenme bozukluğunda dikkat alınır . Kiloyu takmayın . Suan 35 de alsa yeter ona . Muhtemelen yoruluyor uyuyakalması ondan . Ama bakıyor tamda doymamış :) basıyor yaygarayı :) böyle düşünün gülümseyerek pozitif yaklaşın sıkıntıya sokmayın kendınızı
seri4270 Gzmmmmmm11 kesinlikle vermeyim mamaya alışır sizi bırakır inanın aynı şeyleri dediler bana da bunalttılar beni zaten siz anlarsınız tuvaletini yapıyorsa sütünüz vardır sadece o sizi istiyor 1 aya düzene girer siz mama vermeyin
AysunUgur Gzmmmmmm11 kontrole gidince belli olur canım, inşallah güzel kilo alır, sen kendini üzme sütünü etkilemesin 🤲🏼
annekuzucum Gzmmmmmm11 yeni doğunca emdiremedim bir türlü ebeler tutturdu. Ben yapamayınca kilosu düştü mecbur süt sağıp biberonla veriyorum 13. Gündeyiz hala öyle. Memeyi de çok ağlarsa tutuyor napıyım olmadı
Deletedmom_10 Gzmmmmmm11 Bebegi uyuklarsa uyandırıp emzirin. Cokta zorlamayın ardından sütünüzü sağın kalan sütü kaşıkla veya anne göğsüne uygun biberonlarla verin bu durumda sütünüz o emdikten sonra ne kadar cıkacak yanı tahmini 3 st de kac cc süt var onu ve beslenmeye devam edip etmeyeceğini göreceksiniz. Hic emzirmeden bir keze mahsus sütünüzü sağıp toplam kac cc cıkıyor onada bakabilirsiniz . 3 saatte 40 cc falan çıkıyorsa fazlasıyla doyuyordur.
Mihribancglr Gzmmmmmm11 emzik vermeyi bide uyurken yanına uzanmayı göğsünde uyutmayı dene ilk ay anne sıcaklığına ihtiyaç duyuyor bebişler 🙂