inci_bebek06 bnmde ucu şişti az süt çıkıyordu Makineyle ama ucunun şiş olduğu yerde ödemde olduğu için orda birikiyodu süt yaradan makas sokup bosaltinca süt akiyodu meme ucu iniyordu ama bi saatte yine şişiyodu bi ay böyle dayandım doktor yarayı açmayın artık dedi ama dedim sırtım ağrıyo göğsümü tartamiyorm. Oda dedi yapacak bir şey yok emzir sağ . Bu meme ucunu ne makine alıyor ne bebek diyorum beni anlamiyolar. Düşündüm bebeğime bakamıyorum canımın açısından yardımcım yok.yemek yapamıyorm iş yapamıyorm böyle nereye kadar gidicek iki ayım böyle doldu geçti. Sonra sütten kesmeye karar verdim çok üzüldüm bu konuma geldiğim için ama iyilesemiyorum artık o makasın meme girmesinden canımın yanmalarndan psikolojim bozuldu. Psikolojisi bozuk bi anne bebeğine ne kadar annelik yapabilir tek senin bebeğin mamayla büyümüyor dedm kendime. Böylelikle sütleri ilaçla kestirdim. Kesilince rahatladım bi kaç gündür artık iş yapıyorm dışarı çıkabiliyorm bebeğime bkyrm. Eğer kestirmeseydm sanırım aylarca cnm yancakti. He canımın acısı geçti ama şişlik eskisine göre azaldi tamamen bitmedi tekrar meme ultrasonu cekilcem daha o zaman ne çıkacak ne tedavi uygulancak bilmiyorum ben çok zor zamanlar geçirdim Rabb’im kimseye vermesin keşke erken frketseydim hastalığımi