Beratalpinannesii deletedmom209 33 canım ama bu ara sürekli ishal oluyorum sancim acikligim çıkmadı ama haftada bir oluyorum nerdeyse sıcaktan mi neden
Elfidam Gecenlerde bende oldum 3.gune azalarak son buldu. Bitmeseydi hastaneye gidicektim artik ishal iken bol su tuketmeyi aman unutmayin vucut cok su kaybediyor hatta bebegin suyundan aliyor.
Rasev deletedmom209 yaaa yerim 😍😍😍😍sağsalim al inşəAllah damadimi kucagina guzel haberler ver tatlimm😍❤️
BarBeyzazer deletedmom209 sancılarım çıkmıştı 31+3 te ama ben hissetmedim hiç 60-80 arasıydı açılmam olmadı 1 gecede durdurdular adalat ve progestanla eve gönderdiler
Hatice94 deletedmom209 Canım bende 2 haftadır yani 37.haftamdan beri sürekli ishalim geceleri bile 2 kere tuvalete uyanıyorum ilk başta bende doğum yakın zannettim ama şu an 39+3 olduk daha tık yok maalesef
Muhammedamine deletedmom209 öyle söylüyorlar ama inşallah senin için değildir biraz daha yavrun seninle kalsın
YagizAsyaMom deletedmom209 annem. Hep der bebek doğuma hazır olduğu zaman yaptığı baskı yüzünden bağırsaklarda gevşeme olur ve ishal olunur. Ayyyy doğuracak mısın acaba 🤦♀️ sancı var mı
deletedmom209 YagizAsyaMom sancı yok valla kuzum ya kasılmam var nst ye göre sancı kasılma ama adet sancısı gibi bişey hissetmiyorum
deletedmom209 BarBeyzazer nst de çıkan kasılma canım bebek toplanıyor ya o da nst de sancı olarak çıkıyor
BarBeyzazer deletedmom209 evet öyleymiş ben de hastanede öğrendim hayırlısıyla atlattık tekrarı olmaz inşallah