AysunUgur denzyldz benim adetimden 1 hafta önce olmuştu canım, hafif pembe bi lekelenme yaşadım ama herkesde farklı olabiliyor, normal kanama gibi yaşayanlar, hiç yaşamayanlar da var
Tugbadmr denzyldz bende hiç kanamadı olmadı ama olan herkes de öncesinde oluyor diye duydum tabi geç döllenme değilseniz
Sdt3456 Önce gelir diye duydum. İlla olacak diye birşey yok. 8 haftslık gebeyim. Bende öyle bişey olmadı. O psikolojiye kaptırmayın kendınızı
Sevda2321 Kızlar acil yardım bu gün kahverengi leke ile başladım yoğun kanamam var lütfen yardım edin 🥺🥺🥺 ne yapmam lazım
denzyldz AysunUgur 4 gun once kanda cikmadi doktor 10 gun daha adet beklicez gelmezse tekrar test yapicaz dedi
Miray31 denzyldz şuan bendede pembe leke geldi adet gibi ama açık renk şuanda beta verdim 1.20 çıktı 🙄 7 gün gecikme
denzyldz Ozge hayirli olsun. Acaba nasildi?bende soyle oldu gecikmeden 1-2 gun once kasiklarima cok siddetli agrilar giriyordu gecikmeenin ikinci gunu sulu qcik kahve gelri bir bucuk gun surdu sonra rengi acildi 16 gundur akintim suruyor sadece o iki gun yasadim acaba yerlesme kanamasimiydi sizce?
Ozge denzyldz benimki uzun sürmedi ama akıntım baya sürdü 18.haftaya kadar artık doktor fitil verdi öyle kurtuldum akınrısan
denzyldz Ozge ya vallahimi ya bendede oyle 16 gundur aynen boyle devam ediyor sadece gecikmenin ikinci iki veya ucuncu gunu acik sulu kahve geldii donra aynen boyle devam hala var😃