Berina48 Sizce oda takimi kacinci haftada alinmali yani oda tamamen kacinci haftada hazir olmali benm dogumum haziran sonu temmuz basi odayi ne zamam hazir hale getirmem lazimm
Demirssmomm Berina48 aralıkta sipariş verdik, ay sonunda gelecek.. bazı yerlerde özelliklede seri üretim değil özel yapımsa zaman alıyor
Mercan28 Berina48 ben aldım evde kurulmayı bekliyolar mayıs gibi kurmayı planlıyorum haziran sonu doğum olcak hayırlısıyla 🙏🏻
minikportakal Berina48 bizim daha bugün geldi canım şimdi eşim kuruyor hatta 25+5 deyim Haziran sonuna doğru biizöde Allah nasip ederse 😂 ama ben bebek odası şeklinde almadım daha çok her yaşta kullanabileceği şekilde aldım hatta şifonyerini atabilirim https://share.icloud.com/photos/042JcUuGk2uinXh1g-eR9cjrQ
bebek3535 Bence fiyatlar artmadan şimdiden alın çünkü bazı yerler 15-20 gün sonra teslim ediyor ve boya kokusu çok olduğu için bir o kadar da havalandırmak gerilebiliyor.
Yasemincee Tavsiyem bebek odası yapmamanız. Çok araştırdım hep ellerinde kaldı çünkü başta sizinle kalıyor çocuk genel de. Genç odası aldım 2 yaşındayken korumalık taktım şimdi kardeşi geliyor. O beşikte olacak abisi de odasın da
seherdgr Bizde bugün gidip baktık teslimatıda Bir haftayı bulur galiba suan 29+2 haftalığız ve bütün kıyafetleri odasını yeni başladım çoğu eksiğimiz de duruyor tabi 🥰
SevillC Berina48 28 haftagiz bizimde mayıs sonu dogum olucak hayirlisiyla odasını aldik ama daha gelmedi gelir gelmez de temizleyip yerleştirmeyi planlıyorum
290392 Berina48 20. Haftadan sonra hemen sipariş verilmeli bence. Bizim 1 buçuk al gelmedi. İyiki erken sipariş vermişiz, onu yarleştirmesi var bide.
Unlukacar Berina48 ilk bebeğimde 20. Haftada sipariş verdik 1.5 ayda geldi havalandır yerleştir derken 30. Haftada hazır oldu canım hastane çantam dahil