Pelin06 Hanımlar 7+5 haftalık hamileyim iki gündür o hapı fitil olarak kullanmaya başladım ama kaşık agrısı başladı ayağa kalkınca nefes alamıyor gibi karnım aşagı çekiyor gibi oluyor. Bunu yaşayan varmı normalmi acaba?
HavvaNurr38 Pelin06 Rahmi daraltma özelliği olduğu için sanırım o yüzden ağrı yapıyor. Bende kullandığım günden itibaren kasık ağrısı yaşıyorum bazen ayağa kalkınca kasığım kopacak gibi hissediyorum aşağı doğru düşecek gibi bir his oluyor o an yürümekte bile zorlanıyorum ama sonrasında geçiyor hafifliyor
Pelin06 HavvaNurr38 aynen öyle oluyor ayağa kalkınca aşagı çekiyor sanki karnım.kasıklarımda agrı oluyor yatarsam sıkıntı yok. Bende hapa bağladım ama tedirginde oldum.
HavvaNurr38 Pelin06 Neden o şekilde ağrıdığını bende çözemedim ama gerçekten öyle bir ağrı yapıyor ki bazen dayanılmıyor sezaryen olmuş gibi dikiş ağrısı yaşıyormuş gibi bir his oluyor çoğu zaman ama mecbur idare ediyorum dinlenerek geçirmeye çalışıyorum
Pelin06 HavvaNurr38 doktora sordunuzmu siz haptan sonra oldu diye ne dedi ben daha iki gün önce gittim yeni verdi daha bana soramadım
HavvaNurr38 Pelin06 Ben hap olarak kullanmıyorum fitil olarak uyguluyorum alttan doktora sormadım hiç çünkü zararı olmaz deniliyor ama ağrı olmasını anlayamadım bir türlü
HavvaNurr38 Pelin06 24 haftalık ikizlerime hamileyim aceba ikiz olduğu için mi o kadar ağrı oluyor onu da bilemiyorum
Pelin06 anneyimmm42 valla anlamadım canım ya iki gündür kullanmaya başladım iki gündür yatınca bişey yok ayaga kalkınca kasık agrısı😒
anneyimmm42 Pelin06 alışırsın bakalım canım daha devam ederse doktoruna söyle bir . Dediğim gibi bende akıntı oluyor sende de oluyor mu bu arada kaç haftalıksın canım
Pelin06 anneyimmm42 akıntı ilacın kalanı akıyordur canım biraz daha ileri itersen olmaz.7+5 haftalığım bir oğlusum var 6 yaşında. Sen kaç haftalıksın
Pelin06 HavvaNurr38 olabilir ikiz diye daha dikkat etmek lazım şimdi kadın doğum acile gittim agrı oluyor diye olur dedi insallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza 🙏