@-MinikveAnnesi- bak cnm ben yedi haftalikken 1.96 idi değerim dahiliyebile görüştüm kadın doğuma gitmiştim gitmisken dahiliyeyede uğradım değerin normal bidahaki ay gel yine baktır dedi . Ben baktırdım 1.98 çıktı ozamanda 9 haftalikti gitmedim bidaha ki ay yine baktırdım 2.02 çıktı 13 haftalikti yine gitmedim 16 haftada baktırdım 2.69 çıktı artık ikinci döneme girdiğim için 2.50 nin üstüne çıkması normaldi kadın doğum doktoruma dedim 4 u 5 i bulmasın yeter 3.50 altında olsun dedi tsh da önemli olan ilk 13 hafta 2.50 nin altında olması ondan sonra zaten bebek ibtiyac duyduğu için bu hormona bizden alacak doğal olarak bizimde yükselecek bizde ilaçla kontrol aldtinda tutmak zorundayız doğuma kdar 3.50 nin altında oksgu müddetçe korkma sen yaptır 2.50 nin uatune çıktığı zaman dahimiye ile görüş. Ben ilacını düzenli kullanıyorum mesela 2.50 nin altında olduğu sürece de hiç gitmedim 2.69 da da zaten ikinci döneme girdik dojtorumda normal dedi şimdi bnde bir hafta sonra test vericem yüksek çıkarsa ucu geçerse dahili yeye. Yeni gidicem şükür biseyde olmadı gayet güzel bebek durumuda iyi