Momcrowns Smyye1B eşim Ebrar istiyor ama erkekte de konulduğunu duydum . Yani bende ikinci bir isim koymak istemiyorum böyle de erkek mi kız mı görmeden belli olmazsa kızım ☺
Momcrowns Smyye1B dimi yani kız adı sonuçta erkeğe niye koyuyorlar ki ☺ eşim istiyor ama ben tam ısınamadım bu yüzden
Momcrowns geyiksaniye evet anlamı çok güzel hep iyi cennetlik insanlardan bahsederken ebrar diye geciyor
GokcePolatt Momcrowns kuzenimin kızının ismi adı serdar olduğu için kızına Ebrar ismini beğenip koymuştu masAllah annesinin sözünden çıkmıyor hamarat kendisi 🥰
Momcrowns GokcePolatt oh ne güzel inşallah benim kızım da sakın akıllı hamarat zeki olur ogluslarim epey hareketli ve zorlar canları sagolsun 😊
_101422_ Bizde ebrar koyucaz allah nasip ederse zeynep ebrar diye düsünüyoruz erkekde hic duymadim ebrar ismini
Tuliy5 Momcrowns Hz. Ebu Bekir, Hz. Ömer, Hz. Osman, Hz. Ali, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin’den oluşan topluluğa Ebrar denir. Yani Ebrar’ın erkek ismi olarak kullanılması hiç tuhaf değil bence
btlbsr Momcrowns Ebrar ve Ebral isimlerine hep kızlarda denk geldim çevremde manasını bilmiyorum ama manasına göre karar verebilirsiniz belki
Momcrowns btlbsr mana olarak iyiler erdemli insan olarak geçiyor. Kuranda da birçok yerde bu manada geçiyor zaten manasinin güzelliği beni isindiriyor yoksa söylenirken biraz sert bir isim
btlbsr Momcrowns güzelmiş manası. Çevremde ebrar kız ismi çok vardı sonradan arkadaşım ebral koydu kızının ismini yanlış hatırlamıyorsam temiz namuslu kadın manasındaydı. L ile bittiğini duyunca baya zorlanmıştık söylemeye ebrar e alıştıktan sonra şimdide ebral kolay ebrar zor geliyor. İnsan çevresinde olunca söyleye söyleye alışıyor ama telaffuz biraz zor haklısınız
Busr21 Momcrowns en yakın arkadaşımın adi cok severim ama erkeklerde kullanildigi doğru Kendisi karsilasmisti bir kac kez boyle durumla