Evet Arkadaşlar Öncelikle Çok Şükür ile başlamak istiyorum Şükür O ki bende kızıma Kavuştum🙏 40+2 oldum P.tesi Yani yarın yatışık olacaktı suni sancı ile doğumu gerçekleştirecektik fakat kızım 1 gün farkla Annesine süpriz yapıp sabah saat 8 de sancım başladı Kontril ettim gitti geldi gitti geldi Anladım ki dogumum başlıyor ve hemen sicak suyla bi güzel duşumu aldım 3 4 tane hurma yiyip saat 10 bucuk gibi evdn ciktik.has.geldik dr 5 6 santim acilman var dedi Doguma aldilar beni Üstünü cikar altan muahane edecem dedi ebe etti ve süper 6 cm 7 ye gidiyor Nst bagladı beni 10 dk gecmedi nst bagliyken sancım tekrar geldi ve Dogumun başlamış dediler hemen çatala cikarip kızımı bir kaç ıkınmayla kucagima aldım Suni sancı falan almadım çok şkür kendi sancım ile herşey oğlumda hamileyken daha uzun sürmüştü ama çok şkür kızımın daha kolay geçti.Rabbim Hepini Bir avazda kurtarsın Sancınızı evde cekerseniz daha kolay olur sizin icin şuan hastanede kızım yanı başmda uyuyor sormak istediklerinizi sorun lütfen şuan heyecandan bukadar yaza bildim Allaha emant olun❤😘