medinermysa Bebek bezi alip stoklamayi düşünüyorum ve o kadar çok çeşit varki kararsiz kaldim en çok öneri olarak molfixi duydum anneler siz kullandiginiz hangi bez markasindan memnunsunuz emiciliği yüksek sizdirmayan totişi yara yapmayan ?????💕💕
Smyye1B medinermysa Ben sleepyi çok duydum bide çoğu anneden ne kullandıysak iyi gelmedi BİM’in bezi iyi geldi diye duydum o yüzden stok düşünmüyorum şimdilik deniycem hangisi iyise ona devam edicem.
TekinSahra44 medinermysa ben slppy aldım birde Prima beybi turko çok pişik yapıyo ve sızdırıyo dedi çoğu kullanıcılar ondan dolayı onları aldık 2 3 numara stok yaptım 1 numarası prematüre bebek icin cok küçük 2 numara yeni doğan olarak geciyo
ozturkt medinermysa stok tavsiye etmiyorum ilk basta bir paket alip deneyin benim ilk bebegime sadece premium care iyi gelmisti mesela 210 paket baska marka bezi kullanamamistim dogru durust 😒
ozturkt Edadrmz kiz seni burada da buldum 😂 sleepy gecen seneye kadar cok iyiydi su an rezalet hep ustumuz basimiz cis oluyo emicilik sifir ve koku yapiyor ozellikle yenidogan icin prima premium care ya da molfix pure & soft tavsiyedir deneyimlemis biri olarak 🤌🏻
Edadrmz ozturkt ahahaha heryerdeyim 😂 yaa öyleyse almıyım bende o zaman başlamadm daha çğnkü bez almaya canım
medinermysa ozturkt aslinda sadece indirimden yararlanip kenara koymak istiyorum insallah doğru bir marka bulurum🤗
ozturkt medinermysa yani evet her gecen gun zam geldigini dusunursek gecen seneye kadar bedavaya aliyomusum resmen bezi dedim 😂 yenidogan en iyisi 100 tl yi bile bulmuyordu su an diger oglum icin 50 tane beze 160 tl vermek cidden koyuyor iki cocuga sirf bez parasina calisicaz bundan sonra 😂
Gozdgn medinermysa merhaba canim kizim 19 aylik dogdugundan beti molfix kullaniyorum bi ara slepy ve baby turco denedim ama emis gucu falan cok iyi degildi molfixe devam ettim fiytta cok fark etmiyor aralarinda 2. Bebegimede molfix kullanacagim tavsiyem cok stok yapma cunku ilk aylarda hızlı kilo aliyorlar bez numaralarida büyüyor
medinermysa Gozdgn çok teşekkür ediyorum numara olarak yenidoğan bebeğinize 1 numaran mi başladiniz acaba ? 💗
Gozdgn medinermysa ben 2 numara almistim iyikide oyle almisim benegim cunku 4 kilo dogdu 1 kucuk gelirdi ben her zaman biraz buyukten yanayim hem sıkmamiş oluyor bebegi daha rahat ediyor 1 numara genelde kucuk geliyor bence 2 numara daha ideal
medinermysa ozturkt ay evet ya bulmuşken kaçirmak istemiyorum çok pahali herşey gerçekden hem iyisini hem uygunu bulucaz diye uğraşip duruyoruz 🤦🏻♀️😂
gul06_ medinermysa ben 3 paket 2 numara sleepy aldim bakalm memnun kalirsam devam etcem. Kizimdada kullandim memnundum 😊
gul06_ medinermysa 1 numara 2-5 kilo arasi 2 numara 3-6 kilo arasi canim bence 2 numara gayet iyi bende post acmistim 2 numara onerildi hep 1 kucuk oldugu icin. Gobek bagi oyuntusuda var Tam yeni dogana göre 35 haftayim 3 hafta sonra dogum var bebegim 3 kiloya yaklasmis bize gore 2 uygun 😊😍
Eliffefee medinermysa selam canım yaşına kadr slepy kullandım ama sonrasnda bez fiyatları o kadar çok artttı ki hangsi ucuzsa onu aldm şuan Molfix kullnurm markette kampanyalıydı bride baştan beri sudocrem kullndm hala kullnyrm krem kullndgm için sanırım hamgı bezi kullsnm pişik olmadı dıyebılrm