Remziyearn Kizlar benim başım cok ağrıyor hamilikte arada zonklamada var ama aridinmi hemen gecmiyor 2 gün falan aralıksız ağrıyor dayanamıyorum bazen sizdede oluyormu nasıl geçirebilirim bu baş ağrısını
Ravzaemine123 Remziyearn benimde çok oluyor canım doktorum bana minnet yada parol içebilirsiniz dedi çok ağrın olursa beynim akacak gibi oluyor bendede
Villanelle Tansiyon yüksekliği baş ağrısı yapar. Ağrıdığında tansiyon takibi yapabilirsiniz. Yüksek çıkıyorsa önce doktorunuza söyleyin, sonra da tuzu tamamen kesip bol su için
Srfe_01 Remziyearn gebelıgın 22 haftasından azsan bas agrısı oluyor oda hormonlardan dolayı ama 23/24 haftasından fazlaysa ve bas agrın gecmıyo tansiyonunda yüksekse proteın kaçağı için tahlıl ver dedım
Remziyearn Srfe_01 17 hafta canım ama aşırı bı halsizlik var üstümde sürekli başım agriyor yüksek tansiyonum 14 düşük tansiyonum 8 çıkmıştı geçen gün dün sabahtan beri başım ağrıyor hala gecmedi ne yapcam bilmiyorum dayanamıyorum artik
Srfe_01 Remziyearn acile git serum takıyorlar ıyı gelıyo bende yaşadım bas ağrıları ama yavas yavas gecıyo ılk haftalara göre azalma var fakat benım tansıyonda sıkıntı yoktu Senın yüksek yedıklerıne dıkkat et hamurlu seyler ve tuz yeme