Elifoz28 Kızlar merhaba 17+5 günlük hamileyim ilk hamileliğim ama herhangi bir hareket hissetmedi daha yani hissettiysem de anlamıyorum siz ilk ne zaman hissettiniz yani sizce ne zaman hissederim
Esrakml Elifoz28 17+6 da hissetmiştim kişiden kişiye değişiyor canım o ama 24 haftaya kadar hissetmemen normal ilk gebeliklerde biraz geç hissediliyormuş merak etme yakında o güzel tekmeleri bol bol hissedersin ☺️☺️🥰🥰
[silindi] Elifoz28 19 da hissettim🌸bu arada ilk gebeliğim şu an 21+3 tekme atıyor sürekli💗sende hissedersin bir iki haftaya
moom222 Elifoz28 aynı yiz seninle iki gün var aramızda 17-3 de benm hiç bişey hissetmiyorum bnde merak ediyorum
Hatice_gzr2505 Elifoz28 12. Haftada ilk dönme hareketini hissetmiştim sonrası da geldi zaten ilk gebeliğim 20. Haftanın içindeyim ve artık hissedilir derecede arttı 😌 konuşuyorum da gayet keyfimiz yerinde
Skywalker Elifoz28 merhaba muhtemel minik karincalanmalar oluyor ancak ilk gebeliginiz ise bebek gibi algilamiyorsunuz ben 24.hafta ilk kuvvetli tekmelerini hissetmistim hatta esim de bu ana sahit oldu cok sevinmistik size cok erken bebk güçsüz oldugu icin kucukken cok hissedilmiyor