melekkayaa Arkadaşlar 20+2 haftalığız bebeğim maşallah çok hareketli ultrasonlarda ama ben sanki hissedemiyorum neden acaba ilk gebeliğim bu arada kız bebek
kaganikoooo melekkayaa ilk gebelikte daha geç hissedilir derler. Benim ikinci gebeliğim ilkine göre daha erken hissettim :) endişelenmeyin annesi
Nermin_nur1 melekkayaa İlk gebeliklerde 24 haftaya kadar normal diyorlar canım benimde ilk gebeliğim şu an 20+3 üm baya net hissediyorum çok şükür , kişiden kişiye değişiyormuş ama kafana takma sakın çok normal bence
Nermin_nur1 melekkayaa bir de sessiz ortamda soluna yatıp ya da hafif sırt üstü uzanıp dinleyebilirsin ben öyle yaptığımda daha net hissediyorum , yorulduğumuzda ya da Hareket halinde olduğumuzda hissedemiyormuşuz çünkü
melekkayaa Elifelbb beni sıkıştırıyolar piskolojik olarak nasıl hissetmiyosun flan diye bende korkuyorum😔
Villanelle Ben de ikiz bebeklerim olmasına rağmen 24.haftada hissettim net. Çünkü plesentam rahmin ön duvarına tutunduğu için bebek ile benim aramda bir yastık görevi görüyordu
Aysunnn41 melekkayaa bende 21 haftaligim o kadar hareketli ki onu hissetmek çok güzel bisey tarifi yok 💜🥰
minikpandammmm melekkayaa benm de kız ve ilk gebeliğim ilk 23 haftalikken hissettim. Siz de hissedersiniz yakında az kalmış . İlk olunca geç hissediliyormus , ben de çok sabırsızdimm takiyordum .. ama zamani varmış canım.
Mikmikbuk melekkayaa 2-3 haftaya başlar annesi :) aslında hareket etmiştir de ayırt edememişsinizdir.
N_3637 Vücudun yağ durumu karındaki kasların gevşekligi sıkılığı iç karnın dar geniş olması falan hepsi etkiliyormuş