Hande1nur Kizlar normal doğum yapmışlar,kesi ve dikiş atılırken hissediyor musunuz aciyor mu ya,normal doğumdan çok o düşündürüyor beni.
Asudeprenses Hande1nur normalde uyuşturuyorlar bazilari hissetmiyor ama ben yinede hissetmiştim dikişi iki doğumdada, kesi hissedilmiyor😬
Crcs Hande1nur bebek doğduktan sonrasi inanın daha kolay. Plasenta çıkışı ve kişiye dikis atılması. Zaten uyusturuluyor.
Iscn Hande1nur uyuşturup kesi atıyorşar o yuzden kesildiği hissedilmiyor ama dikiş atarken ben hissetmiştim uyuşukluk geçmişti ya oraya kadar geldıkten sonra o dikişte uötunuzda olmuyor açıkcası😂
Esrasena Hande1nur sezeryan kesisinden iyidir🤷🏻♀️ ince yeri kesiyorlar zaten iğneyide hissetmiyosun kesıyıde.Dikerken biraz sızı olmuştu bende öyle diyince bi iğne daha vurdular hissetmedim 😊
Esrasena Hande1nur Yo valla hiç belli değil,benim 4 sene olcak ilkinin üstünden belli değil yani,olsada nolucakki analık yaocak bişey yok 🤷🏻♀️☺️
eymeninannesi123 Hande1nur vala dikişi hiç hissetmedim zaten uyusuktu kesildiğini anladım ama hissetmedim dikiş desen yine aynı sadece çıkma anında bütün kemiklerim kirilyomus gibi oldu zaten çıktıktan sonra bebeğimi merak edip bakmaktan geri kalannpektr umrunda olmuyo sancı ve çıkış anı başka korkulcak bsey yok
Hande1nur eymeninannesi123 ahh insallah bende rahat güzel geçiririm,kesi dikiş yeri belli oluyor mu sonraları peki
SutlacimiYedimmiBen Hande1nur hissedilmiyor canım bölgesel uyuşturuyorlar dikene kaadr sıkıntı olmuyor etkisi geçince sızlama yanma oluyor o kadar
Hande1nur SutlacimiYedimmiBen eskisi gibi olmuyor felan diyorlar idrarini kaçıranlar bile varmış o kesilerden ötürü,valla bende normal istiyorum ama bakalım
SutlacimiYedimmiBen Hande1nur 😁 çok komik oyle söyleyenler ki onu söyleyenlerde normal doğum yapmamış insanlar kesin hem kesiyle idrar yeri ayrı yerlerde ne alaka idrar kaçırma vs hani onlar söylesede siz inanmayın bilinçli olun lütfen ben 4kilonun uzerinde doğurdum ikinciyi ne idrar kaçırma ne başka bi sorun yasamadim
eymeninannesi123 Hande1nur hayr hiç belli olmuyor 10 15 gün içinde zaten düşmüştü dikişlerim anlamadım hiç
Hande1nur SutlacimiYedimmiBen ay maşallah valla,bunu söyleyen kişi en yakın arkadaşım aslında,o hatta tedavi görüyor idrar kacirmadan ötürü
Asudeprenses Yok belli olmuyor dikiş yeri zaten iyileşince eskisi gibi oluyor ,genişleme falan da olmuyor
EsilaMiracAyazEren_Moms Hande1nur Canım benim 3. Doğum olcak. Hepsi de normal. Kesi atılırken hiç hissetmedim diyebilirim. Zaten soğuk bişey döküyorlar booolca. Uyuşturuyor baya hissetmiyorsun. Rahat ol yani. Bana ilk doğumda atıldı kesi. Fazla geçmeden oğluma hamile kaldım. Daha kesi alanı tam kapanmamış olduğu için oğlumda dikişim ve kesi yoktu. Ama gerçekten hiç hissetmedim