Kizlar gecikmenin 16. Gunundeyim gecikmeden once kasiklarima ani hareketlerde cok siddetli sancilar ggiriyordu geciktikten sonra ilk bikac gun sarimsi akinti geldi tamam adet olucam Dedim olmadi iki gun sonra filan acik suku kahveye döndü hıh simdi gelir dedim 1 bucuk gun surdu tekrar acik sulu sari oldu sonra tam acildi ve simdi kaygan ne tam seffaf ne tam beyaz 16 gundur akintim devam ediyor bir hafta once filan vok yorgundum karnimin alt tarafi ve belim cok avriyordu cok stresliydim 4 gun once doktora gittim kan negatif cikti rahmin temiz dedi sagliklisin ama 10 gun adetini beklixez gelmezse yine test yapicaz cikmazsa adet sokturucu vericem dedi.dun ve bugun sag kasiginda ara ara batmalar oluyir.karnim sis ve sert.surekli lavaboya gidiyorum afedersiniz gaz var bide.basta enfeksiyon yoktu ama sanirim baslangicindayim idrarda yanma filan cok hafif ama oluyir bana arada iki gune gecen biliyorum kendimi. Kisaca durumumh anlattim sizce nedir bu gec dollenme olabilirmi o yasadigim kahve akintisi yerlesme olabilirmi bi fikirlerinizi paylasirsaniz cok cok cok sevinirim❤️🤍