Caglaasya ZMG65 ben şu an tam 7+0 ım ama düne kadar mide bulantılarım fln vardı bugün iyiyim sadece koku hassasiyeti devam ediyor sanki hamile gibi değilim 6+4 te de kalp atışını dinlemiştik şimdi tekrar doktora gidesim var Bu durum normal mi
eslemesila ZMG65 bende 7+6 dayım yarın 8 haftalik olucam çok kötü mide bulantisiyla geçiyor bütün gün hatta gece bile sen ne alemdesin
-MinikveAnnesi- ZMG65 10+0 ım 2 3 haftayı bulantı hapıyla gecirdim 2 3 gündür içmiyorum ilactan biraz uzak kalmak istiyorum iyi gibiyim inşallah tekrarlamaz 🤷♀️ sizin nasıl gidiyor
Hulus ZMG65 bense 7+2 yıl prilam hapina başlamıştım 1 haftadır bende durumlar hep iyi değil ne yesen ne içsem kusuyorum artık ogurmekten karnıma kramplar giriyor 😔
-MinikveAnnesi- Caglaasya ilk duydugumda kalp atışını cok idrak edememistim 10 gün sonra tekrar çağırdı doktor kontrole ikinci de daha cok farkına vardım ama insanın icinde atan bi kalbi kabullenmesi zor oluyormus 🤷♀️🤗 10 gün sonra tekrar kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum
KkubraOz Caglaasya aynıymışız bende aynı zamanda kalp atışını duydum doktor 2 hafta sonrasına tekrar çağırdı. Bende evhamlıyım merak ediyorum hatta diyorum keşke ultrason cihazım olsa evde de sürekli baksam😂😂
ZMG65 Caglaasya hayırlı olsun canım benim ❤️ bnde ilk kalp atışını duyunca tekrar duymak istemiştim hala bile öyleyim gerçi😅
-MinikveAnnesi- eslemesila bulantı hapı istemediniz mi doktordan bana baya iyi geldi bir kutuyu kullandım bıraktım su an kendimi deniyorum tekrar aynı mı olacak diye iyi gibiyim 10. Haftaya girdik bugün inşallah sizinde çok uzun sürmez
ZMG65 eslemesila prilam die bı ilaç var her sabah alırdım bulantım için bugün kullanmadım midem alt üst olmuş sanki fazla bulantım var doktora göründün mu hiç bulantı icin
eslemesila -MinikveAnnesi- aldım içiyorum ama Bi faydası olmadı sizinde artık olmaz umarım çok zor ya
Aysennn5555 ZMG65 8+4 üm mide bulantım bugün aniden geçti bu sefer evham yapmaya başladım olsa bi dert olmasa bi dert😅
ZMG65 Aysennn5555 he ya hamile kalmayı çok istiyorum millet bulantı çekiyordu bende onada razym yetrki bnde anne olaym dedim geldi başıma zonk diye çarptı🤣🤣
-MinikveAnnesi- ZMG65 normalde ilac icmeyi sevmem hep unuturum unutmadığım tek ilac bulantı hapım olabilir riske atmıyordum 😂😂
Aybuke_283 ZMG65 büzde 8+3haftalığız😌Sabah mide bulantı ve yanmamız var onun dışında sorun yok sizler nasılsınız🥰🙈
ZMG65 Aybuke_283 mide bulantım dışında bı şikayetim yok çok şükür inşallah rabbim başka sıkıntı vermez😅