Eveeeet bebişim kucağımda Allah’ıma şükürler olsun bugün 10. Günümüz. Doğumdan korkuyordum hatta doğumdan sonraki süreçten daha da çok korkuyordum ama ne doğumda nede sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım . Hastaneye ilk girişte nst çekiliyor ve ultrasonla bakılıyor sonrasında doğum hazırlıkları başlıyor. Ameliyathaneye indiriliyorsunuz spinal iğnesinden hiç korkmayın hiç acımıyor ilaç verirken ilaç veriyorum sıcaklık hissedebilirsin diyorlar zaten 2-3 saniye içinde sıcaklık hissediyorsun bu işlemi sedyede otururken yapıyorlar ayakların aşağıda oluyor. İşlem bitince ayaklarınızı kendiniz kaldıramıyorsunuz çünkü uyuşmuş oluyor onlar kaldırıyor . Ve sonra doğum başlıyoooor 🙏🏻 Hiçbişi hissetmiyorsunuz kesinlikle . Bebeğin çıkması için bastırıyorlar e bu çok normal sarsılıyorsunuz korkuyorsunuz ama acı yok sonrasında da zaten ağlama seslerini duyuyorsunuz ❤️ Doğum 30-40 dakika sürüyor bebeğin çıkması ilk 10 dakikada felan oluyor sonrası da dikiş felan işte . Sondasında işlem bitiyor odaya çıkıyorsunuz bana varis çorabı felan giydirdiler her hastane giydiriyor mu bilmiyorum. 4-5 saat sonra ilk yürüyüşüm çok kolay oldu sürekli yürürseniz daha rahat atlatıyorsunuz. Baş ağrım olmaması için nescafe içtim hiç baş ağrısı çekmedim yani doğumun başından sonuna herşeyiyle pozitif pozitif hikayem ❤️ Allahım her isteyene nasip etsin çok güzel duygular 🥰 ama birşey söyliyim hamilelik daha kolaymış 😀 ne kusması bitiyor ne kakası ne gazı birde yapamayınca ağlıyor derdini anlamıyorsun onunla birlikte sende ağlıyorsun 😀 birazda sarılığımız var sık sık emziriyorum inşallah en kısa zamanda geçer o da 🙏🏻 Varsa sormak istedikleriniz cevaplayabilirim 🥰❤️