Meliha__ Kızlar her hafta nst girdiğinizde ödeme yapıyor musunuz yoksa kontrol süresi içinde oldugu için yarısını mı ödüyorsunuz 🙄🙄
Imasleeper Meliha__ merak ettim bende yerimi alayım 😂 pendik medipole gidiyorum nst ye ekstra para veriliyor mu yoksa kontrole dahil mii
nevamm1 Meliha__ benim gittiğim özel hastanede 36.haftadan sonra ücret ödenmiyordu ama öncesinde girilen nst için 30 TL ödeniyordu benim erken doğum riski olduğu için 26.haftadan itibaren girmeye başlamıştım yakın takip 3 günde bir baglaniyordum nst ye.
Aysunnb Meliha__ 34. Haftama girdim 32. Haftadan bu yanada erken doğum riski olduğu için her hafta gidiyorum. Her haftada nst ye bağlıyolar. Kontrol süresinde olsam bile nst için 60 tl ödüyorum.
Meliha__ Imasleeper ya bende hastaneyi aradım bilgi vermiyorlar vezneden öğrenirsiniz dediler Bi sorayım dedim inşaAllah dahildir 😁
Nursema99 Benm yengem ablam özelde yaptı ekstra nst ücreti ödemedi paket dahilinde oluyor genelde ama paket almayıp muayene edildikce ücret ödüyorsanız onu bilemem.
Meliha__ Nursema99 yok hiç paket vs almadık sadece salı günü kontrole gidicem 10 gün kontrol süresi olıyor ya muayane ücreti almıyorlar zaten ama nst de dahil acaba diye merak ettim
Meliha__ Aysunnb öylemi o zaman kontrol süresi fark etmiyor bende 70 tl ödedim belki dedim kontrol süresi oldugu için yarısını alırlar 🙄