Meri3220 Yareniz 20.haftadan sonra fetal doppler ile dinleme yapıyorlar çünkü bazı sağlık ocaklarında ultrason olmuyor canım
minikpandammmm Yareniz duyulmayabilir canım 20. Haftalarda duyuluyor. Boşuna gitme sağlık ocağına sonra daha da telaslanirsin . 19. Haftada bile zor duyulabiliyormus sağlık ocağındaki cihazla
acemianneee_31 Yareniz Diyarbakır’a annemlere gittiğimde vardı ultrason cihazı ile doktor dinleyelim dedi ama iskenderunda yaşıyorum burda yok mesela
Melekzx Yareniz sağlık ocağında 20.haftadan önce duyulmuyor dediler ama bana baktıklarında çok net duyduk Allah’a şükür bu arada 15+4 idim
Pembekurdele Ozum12 gebelik takibi icin gidildiginde dinliyor ebe tansiyon ölcümü de yapiyor kullandigin ilaclari vs soruyor tetanoz asisini yapiyor sadece 2 kez cagriliyor tetanoz asisida 2 doz seklinde olunuyor
Ozum12 Pembekurdele ben gebelik kaydımı yaptırmıştım 7 haftada sorular sordu ilaç vs kalp atışını duyduğunun vs diye ama tansiyonumu falan ölçmedi
Ozum12 Pembekurdele tetonoz aşısı için 20. Haftada aranıyor diye biliyorum numaramı aldı biz sizi arıycaz dedi
Pembekurdele Ozum12 aslinda ölçmesi gerekirdi iki kezde kan tahlili yapiliyor tetanoz asinin vurulcagi o gunlerde oluyor oda saglik bakanligina iletiliyormus sonuclar.