Aslangns Kızlar nasıl gidiyor Benim zor ağrılı , 😒 sıkıcı Biran önce doğsun yüz üstü yatıcam diyordum sezaryen olacağım ortaya çıktı 😅 Doğduktan sonra deli gibi midye yiyicem Sizin doğtuktan sonra yapıcam dediğiniz neler var 😅
Deva22 Aslangns aynı son 44 🥺 o kadar ağırlaştım ki yarım saat yemek koyamıyorum mutlaka oturup dinleniyorum gece uyku desen hak getire aralıksız yarım saat uyuyamıyorum yan yatmaktan kalçalarım acıyor sürekli sağ sol yapmaktan çocuk da uyuyamiyor içerde diye ağlıyorum eşim de kafayı yemek üzere 🤣 az kaldı diye stres de sardı son bir haftadır çok kaygılıyım herşeyi daha çok takar oldum sağlıkla kavuşsak şu miniklere
Melisagncm Aslangns son 46 biraz önce bir süpürge açayım dedim Allah’ım nefes nefese kaldim sanki bütün evi kaldırıp dip bucak temizlik yapmışım gibi kalbim hızlı hızlı atmaya başladı yarabbim dedim ben doğuma girmeden önce ki temizlikte ne yapacağım 🤦🏻♀️ zaten uykular haram oldu gece yedi sekiz defa uyanıyorum ya tuvalete ya dönerken giren ağrılardan Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gelsinler 🙏🏻🧿
Smilend Aslangns son 46 🌸 rahatça uyumak istiyorum ama hiç uyuyabilceğimi düşünmüyorum:( gece boyu 1-2 saat e uyanıyorum sanırım bebiş şimdiden alıştırıyor ☺️
AysunUgur Aslangns bizim de son 49 😍 tek hayalim bir an önce yazın gelmesi ve bebişimle yürüyüşlere çıkmak 😊
Aslangns Deva22 rabbim kolaylık versin inşallah az kaldı gerçekten ama sanki onca günü ben geçirmemişim gibi bu günler geçmiyor ay kesinlikle ya hep yüzüstü yatardın okadar sorlanıyorum ki yan yatmaktan🥲😅
Deva22 Aslangns evet yaa dönüp bakıyorum nerdeyse 34 hafta geçmiş buna şaşırıyorum sonra bu güne dönüyorum ay gün bitmiyor 🤣 çok şükür bugunumuze son düzlük bir bakmışız bebeler gelmiş büyümüş 🤩