Karali Cok cok kararsizim ama yağiz eren dusunuyorum bu isimden baska hosuma giden yok bide omer ismi bakiyorumda bu yil alparslan goktug aybars gokturk bu isimler tavan yapacak gibi
Seyda94_ Karali yaa Evet Eşim Özel Harekat . Timinde erkek çocuğu olanların yarısının ismi Göktürk Göktuğ Barlas Aybars Daha cinsiyetini öğrenemedik biz ama erkek olursa babamız Göktürk koymayı çok istiyo . Soy ismimiz de Alp 😅
2298menesa Benim bi oğlum var rabbim bağişlasin dört yaşinda ismi Alparslan ve gerçekten ismi gibi manevi açidan fikir olsun die paylaşmak istedim
Esrabilgihan Oglum olursa umut aybars koycam aybars esim istiyor 9 yildan snra gldigi icin bnde umut olsn istiyorum ..
Sbusra696 N_e_s_e Alperen bebekler nasıl karakter huy merak ettim isim çok önemli ömür boyu taşıyacak
ay_sef2022 Begumergun Yavuz koyacağız biz inşallah hem kızlık soyismim hemde çevremde olmayan bi isim, eşimde kırmadı sağolsunnnn😅🤗
Seyda94_ Ipeksari57 Samet ismi sadece Allah’a has sıfatlardan olduğundan bazı çocuklar bu ismi kaldiramiyorlar . Yönlendirmiş gibi olmayayım ama istersen bı araştır canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah 🌸
Ipeksari57 Seyda94_ Çok teşekkür ederim canım benim valla eşimin adı Samet babası gibi bir oğlum olsun istedim hep bir kızım var sonra da suan oğluma hamileyim Düşünüyoruz bakalım sonunda neye karar vericez 🌸💜
Toprak-Elif Begumergun Oğlumun adı Toprak İkinci bebeğinizde erkek olursa Yiğit ve Poyraz arasında kararsısız