bluees1207 Burcutoprakalp çok güzel bende çok severim güçlü bir isimdir hatta bende başta Pamir düşünüyordum sonra Göktuğ ismine döndük 4 ayımız var daha halada değiştirebilirz 😊
Zeeynepp Kızlar artık eskisi gibi kayınbaba isimleri falan konulmuyor ama sürekli bana koymamı istiyorlar benimde ilk gebeliğim ben kendim koymak istiyorum koymazsam küsecekler falan filan fikir verin lütfen 😟
Nurayefem Zeeynepp sakin koyma ben koydum pismanim ek isim koydum yanina kimse ek ismi soylemiyor kayinbaba ismini soyluyor benden tabsiye uzulen sen olursun
Birseniz Zeeynepp böyle şeylere gerçekten sinirleniyorum koymak zorunda değiliz bence bırak küserse küssünler benim oğlum ben taşıyorum ben koyarım ismini yani
Busramzcgl Zeeynepp bende kayınbabamı adını koyucam çünkü kendisi vefat etti eşim çok istiyor, ama zateb adı güzel ismi Ahmet, o yüzden Ahmet Mirza diye düşündüm
Bebisiannesi Begumergun Ben mirza ismini istiyordum ama eşim aren diye aklımı çaldı 🥰 Nasip olursa Aren olacak oğluşumun adı😍
Ahsen_ Benim de oğlum olucak seydihan koyucaz ama yanına başka isim koyucaz ama bir türlü isimler uyuşmuyor sizce hangi isim olur yanına
Seyda321 Ahsen_ İlk defa duyuyorum bu ismi ama çok hoşuma gitti adım Şeyda eşimin adı Cihan birleşiminden oluşmuş gibi çok güzel olur fikir için teşekkürler 🤩