Nnur1 Asliiiiaslannnn yaa evet biz de ikinci ismiyle sesleneceğiz muhtemelen. Yani böyleyken eşimin illa Ahmet diye tutturmasını hiç anlamıyorum 🤦🏻♀️
Asliiiiaslannnn Nnur1 benim eşimde kendi ismini istiyor hatta sen doğumdan sonra uyurken kimlik çıkaracağım diyor ama ben koymayacağım ikinci Kaan’ı kaldıramam 😂
Beyza_18 MissBus etrafınızdaki çocuk isimlerine dikkat edin o çocuk nasılsa ona göre koyun derler mesela örnek veriyorum eymenler çok yaramaz olur derler
erdem_agah Beyza_18 öğrencim olan eymenleri düşündüm bir an bir de kuzenimin çocuğu var eymen. Dediginiz gibi 🙈 keremler de cok hareketli oluyor
Minikbirkalp Hilal18 çok teşekkür ederim sağolun evet baktım anlamına güzelmiş eşime de söyledim olabilir güzel isim dedi şuanlık sırada bekliyor ☺️☺️
Hilal18 Ipeksari57 yaa benim eşimin ismide samed bende samed koymak istedim ama başına abdüs gelmeyince günah oluyor
Kinkof Havanur72 Öyle bir sunnet yok peygamber efendimiz zamaninda lutfen iyi arastirin yüzlerce bilinen sahabe isimleri var bunların hangisi cift isim ? Peygamber efendimizin cocuklarida öyle tek isim.. bu gayet son zamanda türetilmiş moda olmuş hali isim koymanin.. neyse tercih meselesi herkes istedigini yapar
ayseguuuLLL_ Zeeynepp eşim eve geldiğinde benim istediğim gibi birlikte karar verelim diyo ama işe gittiğinde (kesin arıyolardır eminim) onların istediği givi oluyo aklı karışık
goktugunannesii Nnur1 Benim eşimin ismide Ahmet ve bir oğlum olacak babası gibi güzel kalpli olsun adını taşısın isterim ama benim eşimde buna pek yanaşmadı 🙈 Ahmet Vefa çok güzel oldu bence ❤️
Nnur1 goktugunannesii çok güzel bir düşünce 🌸 aslında erkekler sever böyle ama eşiniz neden istemedi acaba Güzel mi gerçekten isim 🥰
goktugunannesii Nnur1 Evet isim çok güzel manası daha da güzel 😊 kaç tane Ahmet tanıdıysam hepside çok iyi insanlardı. Ben isimlerin karakteristik baskınlığına çok inanırım ❤️
Zeeynepp ayseguuuLLL_ halbuki neden zorluyorlar ki yani anlayamıyorum benim eşimde koysak mi falan diyor
Nnur1 goktugunannesii kesinlikle aynı şeyi ben de söyleyecektim. İsimleriyle sağlıklı hayırlı bir hayat yaşasın inşallah yavrularımız 💙
sincaphanim Alptuğ, Göktuğ, Turan, Poyraz, Yiğit, Yağız isimlerini düşünüp en son Mehmet ismine karar verdik 😅