Merveilgaz En cok merak ettigim bu son gunler😅 biz onun dokunusunu hissediyorsak oda bizimkin hissedebilir belke sizce peki?
Elif5561 Merveilgaz bende hissediyor canım hareketsizken dokunuyorum elimin altına geliyor orda hareket etmeye başlıyor ❤🤗
hunilimom Merveilgaz hissediyor tabiki sesinizi ayırt edebiliyor eşim elini koyunca asla hareket etmezdi çektiği an kıpır kıpırda
2105_iyiki Merveilgaz ya bn elimi koyunca öyle bi hareket ediyorki ama eşimi çagrym elini koysun yok inadına o kdarda bklyrz hareket etmiyor yani kesin anlıyor bnce
asellmom Merveilgaz bazen hareket etmiyor aseel diyip karnımı dürtüyorum saniyesinde tekme atıyor en çok karnımı ovalayınca hareket ediyor. Eşimin sesini duyduğunda da çok kıpır kıpır oluyor 🥰
MerveeD hunilimom Benımkı hala öyle ya 30 haftalık olduk eşim bir türlü denk getıremıyor ya sabah erken saatlerinde elını karnıma koyarsa yada gece yatınca yoksa adamcağız hıc hissedemıcek
Merveilgaz hunilimom yaa bende 23 haftalik daha belki ondan cok tepki vermiyor☺️ Ama dokunuyorum karnima belki hisseder diye☺️
hunilimom MerveeD ilk hamileligim de bir türlü denk gelmedi 😂bir kere tabi 37-38 haftalık hamileydim tekmelemiş hissetmiş hala anlatır 😂