GizemElf Merhaba hanımlar 7.30’dan beri sanki sancım gelip gidiyor tam olarakta anlamıyorum kabızlık sorunu yaşayan biri olduğumdan suyum veya nişanım gelmedi beyaz/transparan akıntı haricinde ne yapsam bilemedim 🤦🏼♀️
Bebiscann GizemElf canım doğum sancısı zaten kendini belli ediyor, dayanamıyorsan hastaneye gidebilirsin, dayanılacak gibiyse dayan biraz daha canım 🙏
Birgul GizemElf sancıların gelme aralığına göre doktora gitmelisn bence, 5-10 dk bir falan geliyosa git.
Deletedmom627372 GizemElf benim nişan gelmişti önce 6 da sabah 9 da hastanedeydim 4 cm açıklık vardı ebe patlattı suyumu ondna sonra daha iyi ilerledi doğum ve tabi sancilarda arttı ☺️
SutlacimiYedimmiBen GizemElf su gelmesi sart degil bnm ikinci dogumda sancim geldi sadece hastaneye gttigimde acilmam 9cm di suyunu patlatti ebe oylr dogurdum dk tut canim
Birgul GizemElf doğum sancısı geçmiyor yani devam ediyor. Devam eden bi sancıysa gidin ama geçiyorsa bekleyin bakalım
Dilhunizade GizemElf herkeste ayni belirti olmuyor benmde suyun gelmedi ama surekli idrara cikma istegi vardi yani kabizlikla ilgili bir durum degil sancinizi takip edin duzenli mi ne kadar da bir geliyor diye ve icinize sinmezse bir nst cektirmeye gidin
SutlacimiYedimmiBen GizemElf bizi merakta bırakama bi avazda kurtul ınsllh kesin acilman 6cm falan vardr