Merhaba kızlar rabbim öncelikle isteyen herkese hayrlı evlat, hamiş annelerede sağlıkla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏 🙏. 11 mart günü sabahtan akıntım geliyordu yoğun tutamıyordum zaten o gün randevm vardı hemen tornusol pedi takıldı gelen suyumdu hemen yatışım yapıldı covid testim alındı. 5 cm açılmam vardı sunni sancı verdiler ama 8 9 santim olana kadar hafif acılar hissediyordum nasıl ki 8 e 9 a geldi açılmam hissetmeye başladım yürüyerek çömelerek karşıladım sancılarımı. Saat 7 ye doğru doğumhaneye alındım doğru ıkınma yapamadım başta doktorumun ebemin yardımyla ıkınmaya başladım 19.20 de içimden bi balıkk kaydıı o an sanki yeniden doğmuş gibiydim o kadar tatlıydıki minicik bişeydi sonra oğlumu giydirmeye götürdüler benimde dikişlerim atıldı sonra tekrar oğlumu bana getirdiler gözleri açık bana bakıyordu kokumu alır almaz sustu hemen odamıza kucagımda gittik dün akşamda taburcu olduk evimize geldik. Sadece sütüm pek yok arada mamayla destekliyorum aç kalmasın diye. 50 cm 2800 gr doğdu paşam. Benim içinn çook çook pozitifdi kızlar daha güzel doğumlar size nasip olsun uzun oldu hakkınızı helal edin.