acemianneee_31 esn46kyy int hiç almadım ama olduğunuz yerde lc Waikiki yenidoğan varsa indirimli oluyo 😊
Birgul esn46kyy LCWaikiki den alıyorum genelde, çark çevirince indirim falan veriyo onları kullanıyorum. HM den indirim olunca alıyorum
Deva22 esn46kyy ben bütün kıyafetleri hepsi buradadan ebebekten aldım hep indirimde ebebek in kendi sitesinden çok daha uyguna geldi
esn46kyy acemianneee_31 Birgul Yesim Deva22 mucizem42 Smyye1B Edadrmz Withbaby çok teşekkür ederim 😇😊❤️
Busramzcgl Deva22 bende hepsini e bebekten aldım bana da gayet uygun geldi indirim zamanları oluyor ve indirimleri sık sık yapıyorlar
mucizem42 esn46kyy ben trendyoldan bı siden almaya başladım güzel uygun geldi bana atayım sana da canım siteyi
Edadrmz esn46kyy https://ty.gl/d034qdv5q5 canım bu sitenin hem malı güzel hemde fiyatları uygun bi bak istersen😊
Withbaby Lcw uygulamasında outlet kısmınıda takip edebilirsiniz bazen güzel şeyler baya uyguna geliyor ☺️
Melisagncm esn46kyy lolonscom ve minicity’i öneririm ikisindende alışveriş yaptım hem çok uygunlardi hemde gerçekten çok kaliteli ürünler geldi 🥰
Busramzcgl Deva22 hm çok pahallı oldu cidden, ama lcw da uygulamadan takip edin hem ürünleri güzel hemde indirim oluyor