esn46kyy Neriucan bende o kadar araştırarak girdim doktor çok iyi bı doktordu 10 dakika bile sürmedi detaylı ultrasonla bakması Her şeyi normal dedi gönderdi
Akyldygu esn46kyy alla alla bçyle ilgisiz doktorlara denk geldik mi sıkıntı işte tepecik tepecik hastanesinde öyleydi ama aslında en az 45 dakika incelemeleri lazımmış
Akyldygu CerenArslan1 sizden önce yazn bi arkadaşta 3 hafta önce 300 tlye yaptırmış siz nasıl 350 tlye yaptırdınız ki
CerenArslan1 Akyldygu 300 de olabilir canım benim aklımda 350 diye kalmış ben yaptıralı ben yaptıralınerden baksan 5 ay oldu neredeyse 300 350 civarı kalmış aklımda yani
Gamzer Aysegulls Hastane değil kendi kliniği doktorun google ali karaege yazarsanız cıkar Bayrakli gümüşpala da
Akyldygu Gamzer aradım şimdi 300 tl dedi rapor veriyoruz dört boyutlu bakılıyor resim veriyoruz dedi ay sonun kadar geçerli bu fiyat dedi ama szze 300 yazalım dedi sağolsun
Akyldygu CerenArslan1 aradım ali karaegeyi aldım randevu 300 tlmiş rapor görüntü veriyoruz dört boyutlu bakılıyor dedi ay sonu ücret artıcak ama 300 den yazıyorum size dedi bende sağolun dedim
Gamzekcbyk Akyldygu bende oraya gitmeyi düşünüyorum. Gittikten sonra bilgi verir misiniz memnun kaldinz mi kalmadınız nasıldı vs diye
Gamzer Akyldygu Sevindim senin adına canim. Bana dosya halinde verdi 4 boyutlu resmini ve detaylı bir şekilde rapor hazirladi 4 sayfa kadar yaşlı ama çok ilgili ve bilgili bir doktor😊
-ir3m Akyldygu 350 TL ye anca bu olur zaten CD fotoğraf verenler 1000 TL sağlık açısından yaptırdım bebeğimi gördüm de fotoğrafını da çektm videosunu da bu devirde o paralar lüks raporun olması yeterli
CerenArslan1 Akyldygu iyi bari artmamış adam yaşlı biraz ama bilgili herseyine tek tek bakıyor 45 dakika falan sürdü benimki