s_sila https://imgyukle.com/i/EGX6Rf 1 martta catlama olmustu adete 2 gun kaldi yine mi yumurtlama ya😥 idrar testi silik cikti, kan 1.20 cikti Bu durumda ayda 2 kez mi yumurtlama
[silindi] s_sila bende adete yakın hamile kaldım geç yumurtladım demek ki Sizde geç yumurtluyorsunuz ilişki olduysa tutar
s_sila tazebiranne_hg04 dun verdim canim 1.20 . Aksilik adet agrim falan da yok sadece bas donmesi seffaf akinti var yine yumrtlama sanirim tekrar 2 hafta daha bekle isin yoksa😔
tazebiranne_hg04 s_sila 1ayda iki kez yumurtlama olacağını sanmıyorum 5 ml üstü gebelik var demektir biraz daha bekleyin
s_sila tazebiranne_hg04 pcos var da bende ondan olabilir mi acaba pcolarda oluyomus 2 kez yumurtlama . Yumurtlamaktan adet goremicem😀 bide ise yarasa bari bi kac gun bekleyim bari teskkur ederim💕🥰
s_sila Asyarslan60 oyle valla. Sninki gebeliktendir insallah canim kan ver bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz🥰💕
s_sila Bfduam yaptim canim yumurtlama catlama gordum bi kac gun sonra tekrar koyulasmaya basladi yine bugun pik yapti yumurtlama galiba
Zeynosunannesii s_sila bende ilk hamileligimi o testle öğrenmiştim komsumda vardı aceleyle yaptık çizgiyi görünce ya yumurtluyosun dedi yada hamilesin ama yumurtlayacagimi düşünmedim çünkü hep düzenlidir adetim hamile çıkmıştım ben ins sende öylesindir
Ravza16 s_sila yılda 2 yada 3 kez iki adet arası 2 farklı günlerde yumurtlama olabiliyor bir gebenin günlüğü diye bi yerde duymuştum ama eger yumurtlama değilse de yüksek ihtimalle gebede olabilirsiniz çünkü bende ovulasyon testiyle öğrenmiştim😊