38+2 deyim. Salı günü için doğumum vardı. Bu 2. Doğumum. 39 aylık oğlum var. Zaten kasılmalarım vardı. Hafif yalancı sancılar falan. Dünden beri karnımın içi sanki dedikodu yapıyor 😆 nasıl tuhaf sesler,böyle ishal olursunuz gurul gurul olur ya onu dışardan insanların rahatlıkla duyabileceği şekilde geliyordu. Akşam herşey normalmiş gibi yattık. Bugün için ağdaya gidip çantama son eksikleri atıp dön çektirip manikür pedikürcü tamam salıya hazırım diyecektim. Gece ağrıyla uyandım herhalde gaz sancısı. WC gittim herşey normal. Sabah 6:49 tekrar ağrı ve idrara uyandım. Geri yattım ama bi tuhaftı. Ay bi fincan su geldi. Sanırım ıkındım ondan idrarım kaçtı dedim. Tekrar WC gittim yine yaptım. Ayağa kalktım odaya geldim dikeldim devamı gelecek mi diye ayyy geliyooooo 🤭🙈 sakince eşimi uyandırdım suyum geliyor diye Allah adam o am doğurdu sanırım 🤣 hemen doktorumu aradım sakin ol hastaneye geçelim bende geliyorum yavaş olun panik yapmayın hemen dedi. Normal doğurmam yasak kör olabilirim. Hazırlandık çıktık gerçi ne hazırlığı kocam panik hadi hadi çocuğu valizi aldı hadi diyor 😂. Hastane ev arası 1.5 saat. Geldik hastaneye nst çekildi. Birazdan doğuma gireceğim bol dualarınıza talibim. İshal değilim ana ishal ağrısı gurultusu benim doğum sancımmış 2 gündür 😂 hadi ben doğurmaya kaçar 🤗 aileler uzaktaydı kimsenin haberi yok. Doğunca haber edicem 🙈