Furkanefeninannesi Arkadaşlar 38 haftada sezeryan doğum yapacağım Allah’ın izniyle şuan 30.haftadayiz hastane çantasını ne zaman hazırlamalı ilk bebek olunca acemiyim fazlasıyla yardımcı olursanız sevinirim 🤲
dml33 Furkanefeninannesi 32 de hazırdı bnm 35de doğum yapmistm o yüzden çok geçe birakmammk lazim hepsini poşetlere koymustm kilitli o yüzden kirlenme tozlanmada gibi biside olmadi valizde
Prenseslerimm_3 Furkanefeninannesi bende sezeryanım 37. Haftamdayım yeni bu hafta hazırladım zaten yıka ütüle bikaç günümü aldı benim
Furkanefeninannesi nuriyedemir ay bende de var o heyecan doğum yaklaştıkça rüyalarda hep doğum yaptigimi görüyorum 🙈
Sinem_20 Furkanefeninannesi Bende 39′da olucam şuan 38+2 yim 35′de hazırlamıştım ama hala 1 2 eksik var sanırım doğurmaya giderken tamamlıcam🤭
Furkanefeninannesi Sinem_20 yani bende hazırlayıp eksiğim neyse doğuma kadar tamamlar diye düşünüyorum napalim 🤷😇
Melekk-911 Furkanefeninannesi bizim de 30 bitiyor bugün. Bu aralar havalar yağmurlu havalar düzelsin başlayacağım yikatmaya utulemeye .hazır dursun ne olur ne olmaz
Aselinkooo Furkanefeninannesi 32 de hazırlamaya başladım 33 te bitti çanta kapadım 😄 benimde sezeryan görünüyor ama hangi haftada yapılır bilemiyorum.
Furkanefeninannesi Aselinkooo genelde 38 gibi yapıyorlarmış heralde kesinleşince bana en fazla 38+3 dendi bakalim
2erkekannesiii Bebek için : 3 tane 5li hastane çıkışı Çıtçıtlı atlet (3 tane) 10 adet bez Islak mendil 3 adet ağız mendili emzik *biberon 2 tane müslin battaniye 2 tane kalın battaniye Anne için : 2 tane gecelik 2 tane çorap kapalı iseniz 2 tane yazma 2 tane iç çamaşırı göğüs pedi hasta bezi (Canped) kağıt havlu * el yüz havlusu *dilerseniz pike çarşaf koyabilirsiniz *hastaneden çıkarken giyebileceğiniz rahat kıyafet *terlik bol bol nescafe terlik *kağıt havlu ben bunları koydum ne eksik ne fazla tam geldi 1 gece yattım
Furkanefeninannesi 2erkekannesiii ne zaman doğum yaptınız bizim Mayıs ortası gibi gozukuyo kalın battaniyeye gerek varmı 1 tane penye battaniye 2 muslin battaniye yeterli olmaz mı ki
Aselinkooo Furkanefeninannesi hayırlısı olsun ben 36.37 yi görsem şükredicem Erken doğum riski var kanamalarım oluyor ara ara. Süreci uzatabileceğimz kadar uzatmayı düşünüyoruz. 🙏🏻🤗Doğum hakkında gittiğim hiç Bi doktor yorum yapmıyor henüz.