esma2197- annelinkoo1 ya ne kadar sevindim sizde çok yıpranmışsımızdır eminim sizi çok iyi anlıyorum bende başka bi doktora gidicem inşallah bebeğim bişeyi yoktur bak ne güzel detaylıda bişe çıkmamış çok şükür bin şükür adına çok sevindim darısı başıma inşallah 🙏 sağlıkla kucağıma alırız ❤️🙏
annelinkoo1 esma2197- valla doğsa daha da rahatlıycam sende stres yapma bebeğin etkilenmesin canım ben inanıyorum bebeğin sağlıklı bunlar sadece tarama testleri insanın elinde değil doğuma kadar acaba mı diyorsun ama napalım Allahtan her şey
esma2197- Denizelaninannesi ikili yaptım ağzım yandı üçlüye hiç cesaret edemem gerçekten 😟 allah yardımcımız olsun inşallah🙏🥺
esma2197- annelinkoo1 gerçekten de öyle doğuma kadar hep bi acaba mı kafamız çok karışık allah herşeyi hayırlısını nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım rahat bir nefes almak istiyorum gerçekten 🙏
Denizelaninannesi annelinkoo1 1/100 yanlış hatirlamiyorsam özele gösterdim devlet hastanesi herkese öyle diyor demişti
Feyzaerturkk Demirer Bu tür testlerin yanılma payı çok yüksek doğuma kadar ağlayıp kendini üzen çoğu annenin bebeği sağlıklı doguyor.
esma2197- Feyzaerturkk içimi rahatlattınız gerçekten bunun gibi çok yorum okudum dua ediyorum allah hayırlısını versin diye
Feyzaerturkk esma2197- ben ikili test yaptırmadım bile detaylı ultrasonu bekleyeceğim onda daha iyi sonuç veriyormuş testle kafamı kalbimi karıştırmak istemedim sizde içinizi ferah tutun her şeyde bir hayır vardır
Irem2veysel annelinkoo1 inan canım tam olarak hatırlamıyorum ama düşük riskliydi ilk gebeligimde yüksek risk çıkmıştı ama oğluşum şuan 5 yaşında maşallah sağlıklı
Irem2veysel esma2197- hiç psikolojini bozma onların yanılma payı çok fazla detaylı ultrason yaptırin inslh temiz çıkarsa sıkıntı yapmayın Allah ne derse o olur
Duygugvn1 Demirer yaştan dolayı riskli çıkmıştır üzülmeyin lütfen 🙏🏻 ense kalınlığı ve ultrasonunuz iyiyse problem olacağını sanmıyorum ama içim rahatlasın derseniz fetal DNA öneririm 🙏🏻
Demirer Duygugvn1 Evet yaştan dolayı riskli dedi doktor.ense kalınlığı ve ultrasyon iyi. Fetal DNA dediğiniz karından su aldır ma mı?
Duygugvn1 Demirer yok canım bunu özel olarak yaptırıyorsun kan alınıp yurtdışına gönderiliyor. 3 haftaya sonuç geliyor diye biliyorum. Ama ense kalınlığı ve burun kemiği düzgünse gerek yok diye düşünüyorum ama doktorunuza danışmanızda fayda var.
Ebissss Demirer her hangi bir sorun çıkarsa hamileliğim boyunca onun stresine girmek istemiyorum sonuçta sorun olunca doktorlarda müdahale edemiyor, tek dedikleri şey aldırmak bizim Allah’tan korkumuz olduğu için ne gelirse gelsin başla göz üstüne
Bbcln2913 Demirer aç tok fark etmez. İkili ve üçlü tarama riskim yüksek çıktı ama çocuğum turp gibi doğdu canınızı sıkmayın detaylıyı bekleyin her şey net çıkıyor
esma2197- Bbcln2913 allahım bizede nasip etsin inşallah hamileliğimizi mahvetti bu test hep bi korku bi acaba bişe olucak mı bebeğime diye doktora gitmeye korkuyorum ne diyecekler diye allahım yardım etsin benimde ikili testim yüksek riskli çıktı 1/100 çıktı 🥺
esma2197- Bbcln2913 bende detaylı yaptırıcam zamanı gelince orda belli olmuyor diyorlar amniyesentez ve fetal DNA belli oluyormuş sadece ama bulgular yoksa içimiz biraz daha rahat edecek sanırım