Demirer Arkadaşlar benim ikili testim riskli çıktı. Aceba bu testlerin yanılma payı var mı? Birde ikili test için kanı aç karnına mi verdiniz tok karnına mi bu fark eder mi? Cvplarinizi bekliyorum.
Irem2veysel Demirer bnmde riskli çıktı 2. Gebeliğim ilk gebeligimde de riskli çıkmıştı oğlum maşallah sağlıklı bı gebeligimdede riskli çıktı doktorum ayrıntılı ultrason yaptı zaten bişey olsa ultrasondan bakınca görebilirim dedi çok şükür herşey yolunda ultrasondan bnde 23 yaşındayım. 38 haftalık gebeyim. 🥰
Demirer Irem2veysel benimde 3. Gebeliğim 37 yaşındayım sonuçta riskli görünce endişelendim. Yarın doktora gideceğim artık ne derse bilemiyorum. Ama şuan çok üzgünüm umarım yanılma payı vardır.
esma2197- Irem2veysel ya gerçekten mi bende yaptırdım yaptırmaz olsaydım gerçekten özele gidiyordum yüksek riskli çıktı değerim pskolojim bozuldu gerçekten 🥺
Irem2veysel Demirer hiç üzülmeyin bence yüksek ihtimal le yanılma payı var detaylı ultrason yaptırin zaten sıkıntılı bir durum olsa orda çıkıyor dedi doktorum geriside zaten taktiri ilahi
Duygugvn1 Demirer yaştan dolayı riskli çıkmıştır üzülmeyin lütfen 🙏🏻 ense kalınlığı ve ultrasonunuz iyiyse problem olacağını sanmıyorum ama içim rahatlasın derseniz fetal DNA öneririm 🙏🏻
2kizanasi Riskli gördüğünüz bölüm neresi aceba. Geçen burda bi kaç post daha okudum 27 yaşa bile riskli çıkmış sonuç. Üstelik bu testler yüzde yüz doğruluk payı olan testler değil tanı testi sadece. Gönlünüzü ferah tutun
Demirer Deletedmom455465 bilemiyorum ki o zmn bu testlerin yanılma payı var o zmn. Testten önce ultrasyonda doktor ense kalınlığı normal demişti.
Ebissss Demirer her hangi bir sorun çıkarsa hamileliğim boyunca onun stresine girmek istemiyorum sonuçta sorun olunca doktorlarda müdahale edemiyor, tek dedikleri şey aldırmak bizim Allah’tan korkumuz olduğu için ne gelirse gelsin başla göz üstüne