Eceguldemir55 Saçlarım çok uzun kesip kızıla boyatmak istiyorum doğumdan sonra. doğum sonrası en uygun zaman ne zaman olur? Emzirme döneminde bı riski olur mu acaba 🤔
Mltmsncn Eceguldemir55 kuzenim yeni dogurdu. Doktoru karışmamış boya işine. İstediğinş yaptır demiş. Ben doktorumada sorucam bakalım ne dicek
Eceguldemir55 Mltmsncn benimle de paylaşır mısınız sorduktan sonra. Ben devlet hastanesine gidiyorum zar zor bebeğim hakkında bilgi alıyorum 🤦🏻♀️
Barlas_mom Hamilelikte bitkisel boyayla boyatmıştım doktorum izin vermişti bir kereliğine şimdi doğumuma az kaldı 22 Mart doğum sonrası için doktoruma tekrar sorayım size de yazarım ☺️🙏🏼 Ama siz her ihtimale göre isterseniz kendi doktorunuza da sorabilirsiniz
Eceguldemir55 Barlas_mom ya çok iyi olur yazarsanız 🤗 ben devlete gidiyorum bazen bebeğim hakkında bile zorla laf alıyorum ağzından 🤦🏻♀️
Eceguldemir55 Tospikannesiiiii inşallah etkilemez de ben de çok boyamak ve kısaltmak istiyorum hamileyken yine risk almak istemedim ama en azından doğumdan sonra sorun olmasa 🤦🏻♀️