Alerdinc 2 aydır gebelik şekeri olduğun için evde ölçüm yapıyorum. O kadar fındık ezmesi tatlılar makarnalar yiyorum tokluğum 100 en fazla. Açlığım da hep 65-70 arası. Hatta bazen 61-62 çıkıyor. Ben bu şekeri anlamadım ne yapmam gerekiyor? Cihazım mı yanlış ölçüyor dicem ama ebsensor kullanıyorum..
Tuba_eh Alerdinc aynı durumdayız bana da gebelik sekeri var dedi doktor diyet verdi diyetle devam ediyorum ama şekerim hep düşük yani açlık 60 civarı tokluk da 100lerde Bir tek bakliyat tükettiğimiz zaman 110 lari görüyorum bende anlamadm nasipse yarın doktora gitcem tekrar inşallah hersey normaldir🙏
Aysckzgnc Alerdinc aletten emin olun, benim de hep 58-60 çıkıyodu, doktorum endokrine yolladı şekerimi ölçtüler açlık 90 küsür çıktı, evde 60 çıkmıştı, bizimkinin markası optimaydı, iade ettik yenisini verdiler o doğru ölçüyor
Alerdinc Tuba_eh canım acaba banada yazar mısın burdan lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Neden oluyormuş 60lara düşmesi bebeğe zarar verir mi çok merak ediyorum 😔🙏🏻
Tuba_eh Alerdinc ben de salı doktora gitcem nasipse şu anlık Bi sorun yok gbi ama inşallah yoktur doktordan geldiğimde yazarım 🙏
Tuba_eh Alerdinc canım ben bugün doktora gittim bana şekerini 60in altına dusurmemeye dikkat et ondan sakın dedi düşerse badem ceviz gibi şeyler tüket hemen dedi ben diyetle devam ediyorum zaten şükür benim şu anlık hersey yolundaymış biraz endiseliydim ama korktuğum gbi olmadı senin seker hala düşük mü cikiyor
Alerdinc Tuba_eh şimdi ölçtüm 55 çıktı.. Yok yarın cihazımı değiştirip bakıcam eğer o da böyleyse bende direk doktora gideyim.. Senden de haber bekliyorum canın inşallah bir şey yoktur 🙏🏻🙏🏻
Tuba_eh Alerdinc ya ben de dün Bi yanılttı cihaz diğer elimde denedim isterseniz bir de.oyle yapın ya da.msj falan atın doktorunuza sizin evet baya düşük cikmis
Villanelle Eczanelerde de ölçüm yapıyorlar sanırım. Sizinki ile bir karşılaştırın isterseniz. Çünkü açlık şekeri 60 çıksa baygınlık hissi falan olur
Alerdinc Tuba_eh ben diyeti tamamen bıraktım canım ölçüme devam ama rahat bırak kendini dedi. Ölçüyorum mesela 70 çıkıyor direk yiyorum tokluğum zaten hep 80-90 arası normal çıkıyor. Ara ara sık sık hep atıştır diyor. Ben çok aç bıraktım kendimi yazık ettim aç bırakmamak lazımmış günde 3-4 tane muz yiyorum fındık ezmeleri yiyorum şekerim artmıyordu şimdi toparladım biraz daha kuzum.
Nisa1710 Alerdinc bende de aynı öyle 3 aydır felan ölçüm yapıyorum açlık en fazla 90 çıkıyor tokluk ise 110 en fazla uygulamaya girdiğimde normal gözüküyor yeşil renktte bende artık çok diyet yapmıyorum ama kahvaltı yemeğimi aksatmıyorum aralarda abur cubur aşırı yemiyorum
Aysckzgnc Alerdinc optimum ama dediğim gibi ilk alet bozuk çıknca değiştirdiler bence önce bi eczaneye gidn aynı anda ölçerek karşılaştırın ben öyle yapmıştım