Aybiketopal Emimat isteniyor ameliyathaneye gireceğiniz için çok dikkat edin kendinize son zamanlar benim pozitif çıktığı için ertelendi doğumum
derin1467 90 gun once dogum yapmistim benden de istemediler ama benim dogum yapacagim gun belli degildi belki ondan istememislerdir.
Drygmr Evet istiyorlar, testin üstünden 48 saat geçmiş bile olsa, yeniden istiyorlar, 1 hafta içinde 2 kez istediler benden özel hastane
Arya22 Emimat Benim 23 martta doğumum olacak öncesinde sağlık bakanı açıklama yapmadan önce test istediler, açıklamadan sonra artık teste gerek olmadığını söyledi doktorum. Yaptırmayacağız yani
Fatma-4141 Emimat 25 gün sonra sezeryanim var doktorum covit olsanda olmasanda dogum yapacaksin o yüzden istemiyoruz dedi
Zehraspl Emimat valla Perşembe günü dogumum var ama bana pcr testi yaptir felan demedi doktorum persembe gel yatis yapip alalim ameliyata dedi
Emimat Bende yeni uygulamayı merak ediyorum. Her seyi kaldirdilar. Pozitif çıkınca doğuma almadiklarinda napicaz biz..benim riskli doğumum ertelenemez mesela nasıl olacak