Mouradi Nuriay 4 hefteden bulantilarim basladi, 15 hefteyem ara sira 2,3 gunluk kesilir yeniden baslayir, kesilen gunlerde evvel mende iyliyirdim ureyim bulanan seyleri ama ureyim bulanmirdi. Ona gore kesilib tezden baslayir hec qorxma
Ruveyda_baskapan Nuriay canımmm belirtiler bugün gelecek yarın gidecek ertesi gün daha şiddetlenecek kanaman yoksa korkma , ki her kanama da bile korkma .
Lavanta27 Nuriay mende senin kimiyem mendede ilk hamiləlikdə 8 həftə 5 günlük ikən inkişafdan qalmışdı indi çox şükür hamiləyəm 7 hefte 4 günlük 5 heftelerimde dehşet var idi ama 1 hefdedir arabir olur dayanır mende qorxuram eynen senin kimi içimizi rahat tutaq yqxşı olar inşallah menimde axrıncı muayinem 7 martda olub 19u birde gedecem mende riskli hamilelikdi hematoma vardı 5 heftemde seni başa düşürem inasnın ağlına 100 dene şey gelir allah kömək olsun hamıya içindədə bize🤲🏻🙏🏻😊
Nuriay Lavanta27 mendede vardi 5 heftede hematoma. Menim 10 ayliq oglumvar tek yasayiriq mecburam qucagima alam. Ne qeder imeklese bele korpedi qucaq isteyir. Anam israr edir qalim olarda ancaq evimi esiyimi atib qala bilmerem yoldasimi qoyub qalmaq istemirem ne yalandeyim qayidib gedecem evimize 3 4 gune. Ondan sonrada elac yoxdu artiq Allaha tevekkul bacardigimqeder 3 ay qucagima az almaqa calisacam
Nuriay Lavanta27 Amin hematoma. Sagala bilen birseydir bununda derceleri var meselen oglumda daha cox idi hematomam. Hetta hekimdedi yerine su yigilib o su partdasa usaqin dusecek demisdi. Mualice yazdi yataq seraidi dedi mualiceye basladim1 2 gun idi muharibe basladi yoldasimi apardilar cagirib hec ne uzana bilmedim be usaqi dusune bildim. Ancaq indi masallah 10 ayliqdir eyer yasayacaq nefesi omru varsa Allah qoruyur. Bizde elimizden geleni etmeliyik ama. Qorxzma ozunu sadece diqqetli ol qefl hereketlerden qacin ilk usaqdisa daha cox vaxtn olacaq uzanmaqa. Menim ele bir vaxtim yoxdu baxacagim bir usaqim var Allaha tevekkul edirem Allah qorusun men elimden geleni edirem 2 side menimdi birine baxib birinden elimi uze bilmerem. Allah butun hamilelere yardim etsin bizlerde icerisinde
Cananyildiz Nuriay canım oluyor bazen bende 6 ve 9. Haftada yaşamıştım esime midem cok rahatladı demiştim ilkinde kontrole gittim 🤣 2. De zaten şom ağzımı açtım galiba kusmaya gittim esimde gördün mu mide bulantısını simdi dedi 😂 sorun yoktur merak etme bazen belirtiler kaybolmus gibi oluyor
Lavanta27 Nuriay he mende eleyem sizin kimi mamamgilde qala bilmirem insan öz evine yerine öyrəşir ayrı qala bilmir sənin işində çətindir uşaqlısan allah kömək olsun .
Lavanta27 Nuriay düzdür allah hamının balasını saxlasın çox sağol sözlərinə görə allah saxlasın körpələrini inşallah məndə sağ salamat qucağıma alaram .🤲🏻🙏🏻❤
Tgrtkrt Ozlm0916 bence de yani insan ister istemez sitres yapıyor ama Allah ne derse o olur Allahım uygun olanı veriyor zaten daha çok sitrese girip üzüldüğümüze değmiyor bence
Caglaasya Nuriay 7+3 üm 5 gün önce fln aynı şekilde bulanan midemin bulantısı geçti normale döndüm resmen ama koku hassasiyetim devam ediyordu dün tekrar başladı bulantım koku hassasiyetim hiç geçmedi zaten bende ilk fırsatta doktora gidicem yine de içim rahat etsin diye insan çok endişeleniyor anlıyorum sizi