Merve0817 Esnedigimde guldugumde ve ya çok derin nefes aldığımda sanki karnımın içi yirtiliyor gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı acaba??
Glzz Merve0817 kaç aylık hamilesinz..Ben hamilelğin son aylarında hiisstniştim içten yırtlma oluyır ve acıyırdı..Telfonun fenerini tuttum karnıma o zaman gördm içtennyırtlmalari 😅 saglk olsn canm vazelin sürüyordum o zaman
PrensesAnnesi- Merve0817 valla 30. Haftamdayım karnım falan çatır çatır çatladım ne kadar krem sürersen sür yapın müsait değilse çatlıyosun işte napalım bebişlerimizin canı sağolsun Allah onlara zeval vermesin geçer tedavi edilir bi şekilde 🤷🏻♀️
Mom727373 Merve0817 bebeğim içimde dönünce, gerilip ayaklarını uzatınca hissediyorum aynı şeyi. Sanki içten çatlaklarımiz oluyormuş gibi
Esenkaplan Glzz içten yirtilmayi telefon feneri ile nasil anladiniz karnin icini bende de acima oluyo bakayım nasil oluyosa
Glzz Esenkaplan Aynanın karsıından fener tutunca gözüküyor canım bütün yırtıklar banada arkadasm demişti baktm gercekten belli ama cann sklmasn sonra
Mihriballim Benimde hele karnımın sol tarafında bı nokta var sanki bebek ordan cikicak gibi acayip canım yanıyor ayağa kalkınca falan iyice gerilip aciyir benimde