Aynur47 gebeligin boyunca.ne yaptıysam beyaz ekmekten vazgecmem çok yiyorum 37+4 üm hala cok yiyorum varmı çok ekmek yiyip bebeği sağlıklı doğanlar
Merveyldrmmm Aynur47 29+5 im 28+1 de çavdar ekmeğine geçtim günde 3 tane yiyorum dilimlenmiş daha da yemiyorum.Ama beyaz ekmeği çok özledim
Busragb Aynur47 ben 2 ekmek bi koca kavanoz menemeni tek başıma yemiştim😂 hamileliğimin sonlarına doğru iştahım çoktu çok şükür hiçbi sıkıntı çıkmadı
La_le Aynur47 kız çok ne demek o olmasa ayakta bile duramam bı oturuşta 1 ekmek yerim sen düşün 1 ayda 4 kilo aldım doktorum bana çok laf yaptı napim aç mi kalayım diye ağlasım geliyir 😅😅
Aynur47 La_le bende öyleyim.doktorum.çok kizyor.çok yiyorum.ekmeksiz.doymuorum.ben.tek boyleyim sanıyorum
La_le Aynur47 evin içinde biraz gezin ben öyle yapıyorum ekmek yedikden sonra yarım saat evin içinde dolaşıyorum
Fatoo33 Bende çok yiyorum, çokta kilo aldım ama sanki hep böyle rahatmı yiyoruz hamileliğin tadının dibine vuruyorum şişersem şişeyim yine gider Allah’ın izniyle hatta o derece ki artık makarnanın yanında bile yiyorum 😂😂
Hatice_gzr2505 Aynur47 hamilelikten önce bende çok yerdim anam ne mide var 1 ekmek bende yerdim tipime baksan yicek gibi durmuyorum her öğün yerdim hele sabah kahvaltıları bandıra bandıra 🤣 bir hamile kaldık gebelik şekeri çıktı eline sağlık kaldım tam bugday ekmeğine sıkı bir diyet çok da kilolu değilim ama o tam bugday ekmeğini bile çiftli olarak alıyorum her öğün onun da yarısı gidiyor ekmeksiz yesem midemi yemek tutmuyor 🤣 170 boyum vardı hamile de 67 kilo ile kaldım metabolizma biraz hızlı 😌 20. Haftaya girdik hala aynı kilodayım bazen o beyaz ekmek bir kokuyor ki hele de sıcakken dayanamayıp arada bir kaçamak yapıyorum 😇✋ yani yalnız değilsin
Renasumut Aynur47 ben 😄😄sabah bi tane aksam bi tane yerdim 😄24.haftamda şeker sınırda cıkınca bıraktım 2 ay sonra şeker bitti yine başladım yemeğe cok Şükür birsey olmadı son günlerde baya bi yiyordum