Ikibebisanne Tantum verde diye gargara kullaniyorum yok tuzlu gargara yaptim sirkeli su yaptim banamizin demiyo şu saat oldu uyyamiyorum allah rizasi icin napsam gecer agliyorum sinirden
2_prens_annesi3363 Ikibebisanne kuzum sirkeli su değil sade sirke elma üzüm sirkesi farketmez ağzında 3 4 dakika tutmaya çalış yarım saate keser
Deletedmom622772 Ikibebisanne genelde parol hiçbir agrımı asla kesmezdi ancak hamilelikte uzun süre ağrı kesici içmediğimden sebep parol bana etki etmeye başladı herhangi bi yerimde çok ciddi bi ağrım olursa içiyorum aksamları listerine in mavi- turkuaz olanını aldım aşırı yakıyor ağzımı ama sonrasında rahatlıyorum
Deletedmom72728 Ikibebisanne buz koy ben öyle yapıyorum hiç grcmicek durum olunca acitiyo ama 5 10 dk sonra diniyor agrısı
Meltem_Akgn3 Ağrıyı bilmiyorum da çürük gbi bişey varsa doktora gidebilirsin doktorum bana 12 ve 26 haftalık arası rapor yazmıştı gidip dişçiye yaptıra bilirsin diye
Balliko Ikibebisanne 2 kez cektım canım hamılelık boyunca 2 közde aguament antıbıyoktık kullandım anca önce rahatladı çünkü kulagıma ve çeneme kadar vurmuştu canım
Smv Ikibebisanne canım bana tek iyi gelem şey buz oldu buz tut beş dk tut beş dk çek uyuşturuyo zaten
minnosbiranne Ikibebisanne hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum ama çay ağacı yağını bi çay bardağı suya 6-7 damla damlatıp ağzını çalkaladığında, özellikle o dişinin olduğu kısıma götürüp yapabilirsen anında kesiyor, biran önce geçer inşallah çok geçmiş olsun 🙏🏻
burcuacrr Ikibebisanne haftan ileriye doktoruna sorup antibiyotik kullan. Çekme bu eziyeti sirke zeytin vs bunlar geçici anlık çözümler. Bana onlar bile etki etmemişti. Antibiyotik rahatlattı. Doktoruna sor mutlaka. Dış aciline de gidebilirsin.
1919 Ikibebisanne kesinlikle tavsiye ediyorum karanfili bi kase ye koy üstüne bi yemek kaşğı zeytinyağ Kars’ta biraz beklet 20 dk falan sonra o yağı al sür dişine
Medine94 Ikibebisanne çay ağacı yağı olarak söyle ama çay ağacı yağı ve karanfil yağından bir çay bardağına üçer damla yap ağzında gargara yap hemen etkisini görürsün ama hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum yutmadığın için bişey olmaz diye düşünüyorum.