Esmerimm- Merhaba hanımlar İzmir’de detaylı ulturosan için bilgisi olan yardımcı olabilir mi Sada hastanesinde yaptıran var mı aranızda
aysnrsvs Esmerimm- yapan doktorun radyolog mu, perinatolog mu oldugunu sorabilirsiniz perinatolog doktor Barış Büke ye yaptırmıştim 30 Aralık’ta 600 liraydı yılbaşından sonra 800 lira olduğunu yazdılar forumda
Eslem3543 Merhaba canım ben Çınarlı kadın doğuma gidiyorum yeni yaptirdim 600 tl doktorum Anıl beydi guzel ilgilendi tum detaylari anlatti cok pozitif bir insan biz memnun kaldik🙂
Deletedmom622772 Yukarıda kalsın merak ediyorum bende 1 haftam kaldı 21’de gideceğim hala netleştiremedim 🙄
Esmerimm- Deletedmom622772 bende netleştiremedim sada Hastanesine gidiyorum Aliağa oturduğum için 825 dedi sada ama nasıldır bir bilgim yok
Eslem3543 Sada hastanesini sadece ismen biliyorum ve genel olarak detayli ulrasin pahali oluyor 600 baya uygun geldi yaptirdik gitti 😃
Esmerimm- aysnrsvs memnun kaldın mı canım araştırmalarıma göre barış büke cenk gezer kararsız kaldım ikisi arasında
aysnrsvs Esmerimm- ben memnun kaldım kızım ve eşimle gitmistik bence hangisini seçerseniz memnun kalırsınız çünkü benimde kararsız kaldığım iki doktordu☺️ Barış Beyi seçtim 😉 cenk bey de onerilenler arasında