Nazenin1551
Minikanne123
Gamzeyasarr
Selam hanımlr bugün detaylı ultrasona girdim Erbil Çakar beyin muyayenrhanesinde. Randevum 26sında bir hafta sonraymış heyecandan günleri karıştırıp bugün gitmişim:)) yine de bekledik ve aldı bizi sağolsun. Memnun kaldım ben. Gayet detaylı heryerine bakıyor. Normal değeri söyleyip sonra ölçüp size söylüyor ultrasona bakarken.
Çok şükür benim bebeğimde hiçbir sıkıntı yoktu ikinci kez bakması ve incelemesi gereken hiçbir şey olmadı, ona rağmen yarım saat sürdü tık tık tık hızlı hızlı güzelce bakmasına rağmen. Yani eğer bir sorun ya da algılanamayan bir şey olsaydı kesinlikle iyice incelerdi. Çok kibar ve güzel muamelede bulunan bir beyefendi.
Zeynep Kamilde size yer bulamadım dedim. Muayene bitince iyi ki bulamamışım diyeceksin çünkü orada hızlı bakmak zorundayız asistanlarım da bakıyor falan dedi.
Tüm aldığı görüntülerle rapor hazırladı. Renkli ulstrasonun videosunu ekrandan çekmenize müsade etti. Ayrıca bebişim yüzünün de görüntüsünü raporla birlikte basılı olarak veriyor. Diğer aldığı kemik baş ense vs tüm ölçülerin görüntülerini de veriyor.
Ben memnun kaldım. İçimiz aşırı rahat etti ve mutlu ayrıldık. Tavsiye ederim kızlar.