Kumsal20 Rmysa0308 normal kuzum bizimkilerde öyle hep gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle dilediğince olur herşey 🤲🥰
Ruhsar35 Kumsal20 çokta uzak değil kız ege yine aynı toprağın evladıyız bak kan çekti demekki bizi denizliyi severim🤣
Ruhsar35 Kumsal20 ben bugün komşuya gittim çay içiyoz oturduğum yerden içim geçiyo uyku bastırıyo kadında bilmiyo hamile olduğumu ama anlıcak bu gidişle artık ben zaten normaldede duygusalım şuan saçma sapan şeylere ağlıyom🤣
Ruhsar35 Kumsal20 izmirin deniz kasabasındayım ben ya merkez bize 2 saat dikili ilçesindeyim daha 8 aylık taze bir gelinim 23 yaşındayım canım sen😍🙈
Ruhsar35 Kumsal20 amin amin az önce süpürge yaptırdım adama dedim belim ağrıyo ya bişey olursa bırak dedi ben yapcam🤣🤣
Kumsal20 Ruhsar35 ben 2 yıl oldu Şubat’ta evleneli 23 yaşındayım bende 😂 1 yıl denedik bebisi biz 2 kimyasal gebelik geçirdim bu sefer oldu inşallah da devam ederiz sağlıklı şekilde 🙏🙏🙏🙏🥰
Kumsal20 Ruhsar35 kardeşim geldi banada gelmişken yaptırdım işlerimi😂 bugün bı fırında bişi yapım dedim sırt bel ağrısından ağladım inan ki o kadar ağrıdı ki buda tövbe😂
Kumsal20 Ruhsar35 😂😂😂😂😂 oda iyimis kimyasal kötü bişey değil kalabiliyoruz demek işte smdi sağlıkla ilerliyelim tek de
Ruhsar35 Kumsal20 benim kardeşimde geçen geldi ama şimdi gitti oda üniversite okuyo ben tek kaldım kocamla kayınvalideme yaptırıyom😅
Ruhsar35 Kumsal20 aynen aynen doktorlarda hep öyle dedi bana hatta ondan sonra kaldığında bebiş daha sağlıklı olurmuş