Syd160531 36.haftam dolmak üzere ama artık nefes alamıyorum uyuyamıyorum oturamıyorum ayakta hiç duramıyorum napıcağımı da bilmiyorum acill yardım piliizz 🥺🥺
caghan_annesi Syd160531 kaç haftadır uykusuzum şuanda bile nefes alamıyorum yataktan kalktım artık boğulacak gibi hissediyorum ağzımdan nefes alınca sürekli su içiyorum sonra tuvalete koşuyorum uyku falan kalmıyo 😵💫
Yavrumu-beklerken123 Syd160531 Gözüm korktu şuan 🥺 23.haftadayim otururken aynı şeyleri yaşıyorum çok şükür uyku rahat şimdilik
nursdgn Syd160531 vallaji göz korkutmak istemiyorum ama 2.5 aylık annelikten bildiriyorum hamileliğin gözünü seveyim 😂 uyuyamıyorum dddiğim günler mis gibi de uyuyormuşum 😂 doğunca sadecd nefes alma rahatlıyor geri kalan koşturmaca devam 😂
Syd160531 Morvampir aynen valla çatlayacak gibiyim hiç yatamıyorum ya artık deliricem :(( sağlıkla gelsinler bir an önce yaa 🙏❤️
Morvampir Syd160531 amin inşallah ya 😅 yatmak dert kalkmak ayrı dert hemen tutuluyorum ve daha çok var😅
Kuputo Ben de daha 25.haftadayım ama aynı sorunlar var, doktorum en son pasiflora önerdi ona başladım bir tık daha iyi gibi uyku açısından en azından ama çok yeni başladım daha tam etki etmesi birkaç gün sonra oluyor diye okudum.
Syd160531 caghan_annesi ah yaa kendimi gördüm resmen bacım 🥺🥺 karnım çatlayacak gibi sağa sola asla dönemiyoeum sırtım ağrıyor nefesim kesiliyor doğursaydım artık diyenler kervanına katıldım 🙊
Syd160531 Yavrumu-beklerken123 canım sakın korkma her bünye her gebelik farklıdır bu benim ikinci gebeliğim ama çok zorluyor ilkinde böyle değildim 🥺 kişiden kişiye göre değişir 😇
Kuputo Syd160531 kasılmalar için değil. Uyku için bitkisel içerikli sakinleştirici 😂uykusuzluktan kafayı yediğim için ve çalıştığım için, doktor da önerince başladım ben. Sabaha karşı uyuyup 2 saatlik uykuyla erken kalkmak ve her gün bunu yaşamak çok kötü oluyor gerçekten.
Syd160531 nursdgn ah hamileyken uyuyabilmek mümkün olsa iyiydi ama huzursuz bacak sendromu olduğundan maalesef 🥺🙊 bide benim çifte kavrulmuş olacak iki çocukla 🙊
Syd160531 Resckn evet bi baskı hissi oluyor bebek kanalda sanırım baskı yapıyor sürekli tuvalet ihtiyacı oluyor bide 🙊