Duru03 BlntMerveBayhan ben ankara'ya yeni geldim atatürk eğitim ve araştırmaya gittim bir defa memnun kaldım sakin bi hastane ama doğum falan nasıl hiç bi fikrim yok araştırıyorum yakın diye tercih ettim birazda
BlntMerveBayhan Duru03 orası da iyi hastane canım benim riskli gebelikti o yüzden orayı tercih ettim bi sıkıntın yoksa oraya devam et canım
Duru03 BlntMerveBayhan bi sorun olmadığı sürece devam etmeyi düşünüyorum aklımda bi kaç hastane daha var burdaki arkadaşlar önerdi bakalım zaman neyi gösterir doktorlar ve çalışanlar ilgili güleryüzlü şimdilik iyi yani en çokta sakin olması çok çok iyi😊
BlntMerveBayhan Duru03 aynen canım iyi yapmışsın valla zaten kötü davrandılar mı hiç gitmiyceksin hastaneye benim gittiğim hastanede iyi bana göre ama kalabalık biraz ben randevulu gidiyorum ☺ Kaç haftalıksın peki
BlntMerveBayhan Duru03 maşallah canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah bende 19 haftalığım benimde kızım olucak ☺🙏🏻
ZeynepFatih Duru03 BlntMerveBayhan Sincan’da oturuyorum kızlar Ama annemler Etimesgut istasyonda tam olarak neresi 😂
ZeynepFatih BlntMerveBayhan annemler de tokların üst sokağı huzur sitesi onların bir arka sokağında kalıyor 😊
Duru03 ipeknaZ ben hiç bilmiyorum ankara yı ahi mesud neresi orayıda bilmiyorum😊 afyon merkez mi neresinden
Duru03 Ozlemilhan40 çalışanların tavırlarını sevmedim ben zorla bilgi veriyorlar bi kaç kişidende duymuştum
ipeknaZ Ozlemilhan40 Etimed hastanesinde Banu hanıma giden bir arkadaşım var , memnun bir sıkıntısı yok .