SimayeceninAnnesi aylnodbs ay bende hiç duymamıstım nette okudu maz once ama cogu arkadasımızda yemiş yanı bende 6 parça işte oda vala normalde eşim yapar hepp ilk kez dısardan böleee istekli istekli yedim 😂😂😂 başıma bela oldu sandım korktum içim rahatladı suan
Zehrakhr SimayeceninAnnesi benden sana bi öneri hayatım kimseye bakma herşeyden az az yiye biliyorsun hamilelikte neler AŞ eriyor insanlar neler yiyorlar okudukça ve dinledikçe kendini ve bebişini strese sokarsın o yüzden sen mutlu ve tok bir göbüş olmaya bak 😘
Bsraoztop SimayeceninAnnesi dışarıdan alınanlardansa hiç korkmana panik yapmana gerek yok çünkü onların içinde çiğ et yok. Hamilelikte çiğ et yasak oluyor drum bna öyle dedi çiğ et salam sosis pastırma yeme dedi.. çiğköfteden kasıt çiğ et yani korkma korkulacak bişey yok
Elifkacmaz15 SimayeceninAnnesi doktor ilk 3 ay çiğ yemekler pek onermiyor ama yiyoncede bişey olmaz merak etme ben çok yedim çok şükür sıkıntı çıkmadı sıkıntı etmeyin bı dahakine daha dikkatli olursunuz
Bendiyebiri SimayeceninAnnesi ay bişey olmaz etsiz yediysen hele bişey olmaz ben çok yedim dışardan bi kere eşim evde yaptı etsiz çokda güzel olur çok severim ben. Ama benim midemi kötü yaptığı için son zamanlarda yiyemiyorum yesem de bir tane ikintane o kadar. Arada sırada yenir korkma endişe etme
caghan_annesi SimayeceninAnnesi hayır dışardan olanlar zararlı değil ben etlisini yemiştim bilmeden bu korkuyu çok iyi bilirim 1 hafta gözüme uyku girmedi toksoplazma testi yaptırdım öyle rahat ettim şükür bişey çıkmadı için rahat olsun hazır çiğ köfteyse hiç bir sıkıntısı yok dert etme kendine 😇
Aysee_35 SimayeceninAnnesi ilk 3 ay yemesen daha iyi.. Ben 3 aydan sonra yedim valla bol bol hemde.. Şimdi oğlum 1 aylık oldu. Şükür birsey yok
Rabia_678 SimayeceninAnnesi korkma canım ben 37 haftalık hamileyim hamilelik boyunca yedim bişey olmadı sonucta bulgur bişey olmaz Allahın izniyle 🤲
Sinem_20 SimayeceninAnnesi daha 20 dakika önce yedim🤭dışarıdan alınanlardansa hiç birsey olmaz merak etme
yarmagul SimayeceninAnnesi etli çiğköfte için diyolardır öyle benim kadar çiğköfte yiyen olmamıştır bence ama tabi etsiz yedim ben etli normaldede yemem