@Rabia_678 Bi sabah doğumu yaptım, spinal anestesi uygulandı. Her şeyi hissediyosunuz ama acı hissedilmiyor. Kısa sürdü. Ancak bebeğimde solunum sıkıntısı oluşmuş ve hemen küveze alındı bu beni baya üzdü..odaya çıkaramadan yoğun bakıma geçti yani. Gün içinde haberlerini aldık, akciğer, kalp, karın falan filmi çekildi hepsi güzel çıkmış. Solunumu da sabaha göre daha iyiymiş. Kendi suyunu yutmuş o sebeple böyle bı sorun yaşanmış. Genelde 24-48 saat içinde normale dönüyormuş ama odaya onsuz çıkmak baya üzücü oldu.insallah sağlıkla çabucak gelir yanimiza.
Benim durumum da narkozun etkisi bacaklarımda fakan uzun surerken karnımda çabuk geçti ve dayanılmaz bı ağrı oluştu. Çok kez ağrı kesici yapıldı ama dayanılmaz olduğu oldu. Herkeste aynı derecede olmuyormuş benimki zor oldu..bı de akşam saatlerinde yürüttüler ve her saat başı yurumemizi söylediler yürümek de bana çok zor geldi. Dikiş yerlerim ağrıyor gibiydi hep ama doktor aslında gazla alakalı olduğunu söyledi, ağrıya sebep olan gaz dedi.. ameliyata giderken mutlaka yanınızda kayısı hoşafı olsun. Nescafe de baş ağrısına iyi geliyormuş..ha bir de şu an bebek yanımda olmadığı iicn emzirmeye baslayamadim haliyle, ama sağma makinasi verdiler 2 saatte bir sagmami söylediler.. süt pek gelmiyor ama bunu kafama takmamami sırf alıştırma olsun diye bile sagmaktan vazgeçmememi söylediler. Kolay bı surec değil ve annelik ne kadar kutsalmjs bir kere daha anlıyor insan. Sağlıkli doğumlar dilerim size,. bebeğimizin çabucak sağlıkla yanımıza gelmesi için de dualarınızı beklerim. Ayrıca hayırlı kandiller…